Olival

Jeste li spremni za plažu?

Proizvodi za ubrzano tamnjenje posljednjih su godina posebno popularni, i to potpuno opravdano jer osim što pružaju prekrasan osunčan izgled u vrlo kratkom vremenu, sadrže i tvari koje vlaže i hrane kožu, dajući joj baršunasti sjaj i mekoću.
Gospodarstvo / Promo | 23. 06. 2021. u 06:00 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi kupaći kostim, japanke, ručnik, neka dobra knjiga, boca s vodom i vi ste spremni za plažu. Ali u našoj torbi uvijek se nađe mjesto za još jedan proizvod bez kojeg nam je odlazak na plažu nezamisliv. Proizvodi za ubrzano tamnjenje posljednjih su godina posebno popularni, i to potpuno opravdano jer osim što pružaju prekrasan osunčan izgled u vrlo kratkom vremenu, sadrže i tvari koje vlaže i hrane kožu, dajući joj baršunasti sjaj i mekoću. A kada su u pitanju proizvodi za ubrzano tamnjenje naš izbor ove sezone Olivalova je linija SUPER Mrkva. Svi proizvodi iz ove linije obogaćeni su beta karotenom i prirodnim uljima masline, kakaovca i oraha.

Beta karoten poznat je kao snažan antioksidans jer sprečava oštećenja uzrokovana slobodnim radikalima koji se oslobađaju kroz izloženost štetnim UV zrakama, kombiniran je s najboljim prirodnim uljima masline, kakaovca i oraha. Maslinovo ulje, poznato u svim Olivalovim proizvodima, visoke je kvalitete i spada u grupu ekstra djevičanskih ulja dobivenih postupkom hladnog prešanja. Kakao maslac koristi se i u proizvodnji čokolade, a orahovo ulje dobiveno je maceracijom suhih zelenih ljusaka oraha. Svi ti sastojci kombinirani u ovoj liniji proizvoda pomažu u „izvlačenju“ melanina na površinu kože te na taj način ubrzavaju proces tamnjenja, dajući koži pri tome zdrav i preplanuli izgled uz minimalnu izloženost suncu

U liniji za ubrzano tamnjenje SUPER Mrkva više je proizvoda, a svaki je poseban na svoj način:

SUPER Mrkva Pekmez za ubrzano tamnjenje bez UV zaštite - lagane je, mazive i hranjive teksture, ugodnog mirisa, prirodne žute boje koja se brzo upija i stapa s preplanulom bojom kože tijela. Ne sadrži smeđi pigment nego samo prirodno obojena ulja. Namijenjen je koži koja već ima podlogu i nije osjetljiva na sunce, te osim prirodnih pigmenata ne sadrži UV filtre. Zbog bogatog sastava, ulja masline, mrkve, oraha i kakaovca, odgovara svim tipovima kože.

SUPER Mrkva Pekmez za ubrzano tamnjenje SPF 10 - lagano je toniran, vrlo brzo se upija u kožu, a preplanulost naglašava dodatkom prirodnog smeđeg pigmenta. Ujedno, lagano štiti kožu (SPF 10) od UVA i UVB zraka te je namijenjen svim tipovima kože. Osim beta karotena iz mrkve sadrži još i prirodno obojena ulja oraha, kakaovca i masline koja doprinose učinku pojačanog tamnjenja.

SUPER Mrkva Suho ulje za ubrzano tamnjenje i Zlatno ulje za ubrzano tamnjenje

Poznato je da su suha ulja novi oblik njege kože koja se u trenu upijaju, ne ostavljaju masni trag, a ujedno štite i njeguju kožu. Maslina, mrkva i orah glavne su sastavnice ovih ulja koja ublažavaju štetno djelovanje UV zraka, ali i naglašavaju prirodnu preplanulost i boju kože.

Preporuka je ulje koristiti na koži koja već ima podlogu i nije osjetljiva na sunce, kao i kombinirati sa zaštitnim proizvodima jer osim prirodnih ulja ne sadrži UV filtre. Suho ulje sa zlatnim sjajem naglašava brončanu boju kože, obogaćeno je česticama zlatnog sjaja koja pojačavaju sjaj i daju svjetlucavi efekt koži i kosi te ga možete koristiti i za večernje izlaske.

Međutim, koliko god svi težili preplanuloj, brončanoj koži, nikako ne smijemo zaboraviti i na štetno djelovanje sunca na naš organizam. Od sunca se moramo štititi svakodnevno jer samo jedan kraći boravak na suncu bez adekvatne zaštite može izazvati niz neugodnosti: od crvenila i nadraženosti kože, do težih stanja. I zato prije korištenja ovih proizvoda za ubrzano tamnjenje ne smijete zaboraviti i na adekvatnu zaštitu kože tijela s odgovarajućim zaštitnim faktorima. Kombinacija proizvoda s visokim SPF-om i jednog od proizvoda iz linije SUPER Mrkva garancija je zdravog i osunčanog tena.

PREPORUČENE MPC:
SUPER Mrkva pekmez za ubrzano tamnjenje –10.00 KM
SUPER Mrkva pekmez za ubrzano tamnjenje SPF 10– 11.00 KM
SUPER Mrkva suho ulje za ubrzano tamnjenje – 10.00 KM
SUPER Mrkva zlatno ulje za ubrzano tamnjenje – 11.00 KM

Potražite Olival proizvode u svim dm drogerijama kao i na web shopu:
www.olival.ba
Facebook: https://www.facebook.com/Olival.Cosmetics/
Instagram: https://www.instagram.com/olival.ba/

Kopirati
Drag cursor here to close