481.385,58KM

Javni poziv: Kompanija iQR d.o.o. prodaje potraživanje prema određenom dužniku

Pozivaju se sva zainteresovana lica da dostave pismo namjere u zatvorenim kovertama za kupovinu predmetnog potraživanja najkasnije do 30.06.2023. godine.
Gospodarstvo / Promo | 09. 06. 2023. u 10:10 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

iQR d.o.o. ima namjeru prodati novčano potraživanje prema određenom dužniku u otvorenom procesu prodaje. Predmetno potraživanje prema dužniku iznosi 481.385,58 KM (slovima: četiristotineosamdeetjednahiljadatristotineosamdesetpet i 58/100 konvertibilne marke), koje je dospjelo na dan 30.10.2009. godine.

Predmetno potraživanje, između ostalog, osigurano je založnim pravom (hipotekom) stanu u Mostaru, površine 108 m2 na 9 spratu.

Pozivaju se sva zainteresovana lica da dostave pismo namjere u zatvorenim kovertama za kupovinu predmetnog potraživanja najkasnije do 30.06.2023. godine. Pisma namjere moraju sadržavati naziv zainteresirane stranke, adresu, opis društva, imena i prezimena ovlaštenih osoba koje se mogu kontaktirati radi upita te naziv, ime i prezime angažiranih savjetnika. Pisma namjere u ime treće osobe (uključivši posrednike i savjetnike), razmatrat će se samo ako će se dostaviti valjana pisana punomoć za zastupanje.

Po zaprimanju pisma namjere od investitora koji razumno mogu dostaviti na zahtjev dokaz o raspolaganju financijskim sredstvima, investitori će biti pozvani da sudjeluju u daljnjem procesu i primiti detaljnije informacije o predmetnom potraživanju i procesu prodaje, pod uvjetom da potpišu uobičajeni Ugovor o povjerljivosti kojim će se obavezati na čuvanje poslovne tajne, a sve u cilju primjene odredaba Zakon o zaštiti ličnih podataka.

Značajan kriterij za odabir najbolje ponude biti će ekonomski najbolja ponuda (uzevši u obzir obveze ponuditelja i Prodavatelja).

Prodavatelj zadržava pravo da produlji rok za dostavu obavijesti o iskazivanju interesa te da promjeni druge rokove u procesu prodaje i/ili da obustavi proces prodaje u cijelosti ili prilagodi strukturu transakcije u bilo koje vrijeme, uz uvjet da je sve sukladno načelima otvorenog procesa prodaje.

iQR d.o.o. zadržava pravo tražiti dodatne informacije od osobe koja je iskazala interes za kupnju te zadržava pravo bez posebnog obrazloženja pojedinog investitora ne pozvati na sudjelovanje u daljnjem procesu pri čemu ne snosi nikakvu odgovornost.

Za sve dodatne informacije ili pitanja, molimo da nas kontaktirate na sljedeći način:

- Telefon: 033/706-008 ili 033/706-072
- Fax: 033/706-030
Ili putem pošte.

Koverte sa ponudama dužni ste dostaviti najkasnije do 30.06.2023. na adresu:

iQR d.o.o.
Emerika Bluma 1
71000 SARAJEVO
Na koverti obavezno označiti „prijava na javni oglas“.

Koverte zaprimljene nakon označenog datuma neće se uzeti u razmatranje.

Kopirati
Drag cursor here to close