Donacija

Jana - voda s porukom donirala računarsku opremu mreži "Volontiram"

Gospodarstvo / Promo | 23. 10. 2015. u 11:27 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Računarskom opremom, koju je mreži „Volontiram“ donirala Jana – voda s porukom, vrijedni volonteri jednostavnije će sistematizirati i organizirati posao na lokalnoj i nacionalnoj razini. Mreža „Volontiram“ krovno je udruženje lokalnih volonterskih servisa čija je želja razvijati humano i ravnopravno demokratsko društvo koje aktivno uključuje građane u društvene procese.


Animiranjem i angažiranjem lokalnog društva mreža „Volontiram“ prikupljanjem dovoljnog broja virtualnih kapljica putem www.vodasporukom.com uspjela je osigurati donaciju računarske opreme koja će im omogućiti i razmjenu iskustava svih koji su uključeni u ovu hvale vrijednu organizaciju čiji je cilj poboljšanje kvaliteta života i razvoj zajednice u cjelini.
Ova donacija Jane – vode s porukom treća je po redu ove godine, a humanitarna kampanja koja se provlači kroz čitavu 2015. godinu polučila je do sada veliki uspjeh. Do sada, donaciju su dobili i Udruženje za unaprijeđenje obrazovanja djece sa i bez poteškoća u razvoju – EDUS u vidu računarske opreme koja pomaže u učenju djeci sa autizmom, te Konjički klub Paddock u kome je Janina donacija olakšala izvođenje hipoterapije za djecu i osobe sa poteškoćama i/ili invaliditetom.
Čarolija ljudskosti, nesebičnosti i dobrih djela se nastavlja, jer će se Janine humanitarne kapljice sada prikupljati za udruženje Humanost iz Zenice. Posjetite web stranicu www.vodasporukom.com i priključite se, jer dobro se dobrim vraća!

 

Kopirati
Drag cursor here to close