Subota, 12. 8.

Humane zvijezde Hrvatske i Miroslav Škoro za obnovu Doma kulture u Šujici

Gospodarstvo / Promo | 07. 08. 2017. u 11:11 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I ove godine,12.08. u subotu, Šujica će biti centar zanimljivih događanja I domaćin zvučnih imena. Vatreni iz 98. godine, sportaši, glumci, pjevači, političari, koji sačinjavaju ekipu Humanih zvijezda Hrvatske ’03 vrlo su se rado odazvali pozivu organizatora, te su jedna od 4 ekipe koja će sudjelovat u sportskom dijelu programa u Šujici.

U razgovoru sa dopredsjednikom Udruge Humane zvijezde Hrvatske ‘03 Miroslavom Bičanićem doznali smo da momčad ove godine stiže u pojačanom sastavu, a neka od istaknutih imena su: Dražen Ladić, Goran Vlaović, Boris Živković, Dražen Besek, Mario Stanić, Anthony Šerić, Zvonimir Deranja, Miroslav Škoro, Vedran Mlikota, Damir Škaro, Milan Bandić, Vaso Brkić, te se čeka potvrda Daria Šimića, Krune Jurčića i još nekih. Voditelj cijelog događanja bit će poznati komičar Željko Pervan.

Program će početi u 16 sati, na stadionu NK Šujice, okupljanjem Humanih zvijezda Hrvatske i ostalih nogometnih ekipa, a to su reprezentacija Svećenika Hrvatske, reprezentacija Herceg-Bosanske županije i Vetereni Šujice.

Svaka ekipa igrat će po dvije utakmice, a svaka utakmica trajat će 30 minuta. Po završetku turnira dodijelit će se pehari najboljolj ekipi, te zahvalnice onima koji su omogućili cijeli događaj, a nekoliko prikladnih riječi i pozdrav za sve prisutne uputit će istaknuti političari Hrvatske i Bih, te organizatori. U 20 sati na rasporedu je koncert poznatog hrvatskog glazbenika i zabavljača Miroslava Škore.

Kompletan prihod od prodaje ulaznica po cijeni od simboličnih 10 KM , bit će usmjeren za obnovu Doma kulture Stjepan Radić, koji je bio jedino mjesto održavanja različitih kulturnih događanja u Šujici i šire.

Karte za koncert mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

Tomislavgrad: caffe bar HNK Tomislav na stadionu

Livno: caffe bar Čičko

Kupres: hotel Maestral

Šujica: Motel Kripton, caffe bar BMW, Gradska kavana, Gostionica Šujica, caffe bar Schalom, caffe bar Stridon, caffe bar Tin, caffe bar Relax, restoran Rijeka, Robna kuca Šujica

Više informacija o cijelom događaju možete pratiti na službenoj Facebook stranici     

Kopirati
Drag cursor here to close