energija365.com

Želite uložiti u zelenu energiju, ali ne znate kako? Imamo odgovore na sva vaša pitanja!

Energija iz obnovljivih izvora je budućnost. Proizvodnja električne energije iz sunca i vjetra već je svuda oko nas. Ako ste i vi planirali ući u posao sa zelenom energijom, mi imamo tim koji će vam pomoći u tome. Energija365.com, vama na usluzi!
Gospodarstvo / Promo | 20. 12. 2022. u 14:45 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čujete puno o tome, čitate puno o tome, znate neke ljude koji su već u tome. Čuli ste kako su obnovljivi izvori energije ne samo šansa za spas planeta, nego i šansa za dobar i stabilan biznis.

Mnogo ste toga čuli, pa i sami želite investirati, graditi, prodavati energiju iz solarnih elektrana ili vjetroelektrana.

No, imate mali problem – ne znate od kuda početi, ne poznajete ljude na koje biste se mogli osloniti, nemate zaposlen tim stručnjaka koji bi vam pomogao u analizi, projektiranju, ugovaranju, i mnoštvu odluka koje vas očekuju. Imate volju, imate i sredstva, ali nedostaju vam ključni ljudski elementi da biste zaokružili priču.

Primijetili smo kako je mnogo ljudi, investitora, jako zainteresirano za ulaganje u gradnju solarnih elektrana ili vjetroparkove, ali mnogi ne znaju kako krenuti, jer teško da na jednom mjestu se nalaze apsolutno svi odgovori, sva rješenja i svi savjeti koji itekako trebaju u ovom poslu.

Ako se prepoznajete u gore navedenom, možete odahnuti jer postoji rješenje!

Kod nas odgovore i rješenja možete dobiti lako, brzo, stručno i kvalitetno!

Energija 365 je  tim stručnjaka sa ogromnim iskustvom na području projektiranja, proizvodnje i trgovine električnom energijom. Višegodišnje iskustvo na polju energetike i trgovine energentima daje nam za pravo da kažemo kako smo najstručnija ekipa koju možete imati na svojoj strani.

Naša je misija pomoći vam da budete među onima koji su prepoznali proizvodnju čiste energije kao veliku priliku. Stojimo vam na usluzi, pogotovo ako ste već shvatili kako nema vremena za gubljenje.

Energija 365 nudi vam sve na jednom mjestu. Zaobiđite zidove, preskočite barijere, riješite nedoumice već danas. Zašto kasniti, kad imate priliku uključiti se na na tržište obnovljive energije na najbrži mogući način.

Energija 365 nudi savjetovanje od početka do kraja procesa.

Tu smo da vam izradimo početnu analizu, izvedemo potpuno planiranje proizvodnje, objasnimo što vam je bolje, da vam ponudimo i potpuno savjetovanje u vezi prodaje električne energije. Od prvog plana proizvodnje, pa sve do otkupa, možete se sasvim opušteno prepustiti nama!

Možete i autocestom do odredišta.

Naš tim može Vam ponuditi i izradu potpune studije opravdanosti ulaganja, bilo da želite koristiti proizvedenu električnu energiju iz sunca za prodaju, bilo za vlastite potrebe. Mi smo tim koji svoje iskustvo na polju solarne energije želi podijeliti s vama.

Isto tako,  ne samo sunce i vjetar, tu smo da vam pomognemo i oko korištenja najnovijih tehnologija, uključujući baterije i vodik!

Osim toga, nudimo rješenja i u slučaju da već imate projekt koji je na neki način zapeo u provedbi. Slobodno nam se obratite, analizirat ćemo vaš projekt, i pomoći da se pokrene s mrtve točke, a možemo Vam pomoći i u pronalasku najpovoljnijeg partnera koji bi se udružio s vama na zajedničkom nastavku projekta, ili vam pomogao otkupom vašeg projekta u fazi u kojoj se on trenutno nalazi.

Energija 365, tim stručnjaka kakve ste tražili!

Kao što smo na početku rekli –  s nama imate sve na jednom mjestu!

Obratite nam se već danas na +387 36 836 931. Sve što trebate znati o nama nalazi se na internet stranici www.energija365.com.

Ne dopustite da vam projekt ili ideja za projekt kasne, da stoje u mjestu ili čekaju bolje dane. Obratite nam se već danas i gradit ćemo zelenu budućnost zajedno!

Energija 365, da narednih 365 dana bude godina vašeg novog uzleta!

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close