Tvrtka Musgrave

Dani otvorenih vrata za pozicije vozača kamiona te skladišnih radnika

Tvrtka Musgrave i ove godine ponovno organizira Dane otvorenih vrata diljem Hrvatske
Gospodarstvo / Promo | 04. 09. 2023. u 14:31 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već desetu godinu za redom tvrtka dolazi u Hrvatsku zbog prepoznatog talenta, stupnja edukacije, radne etike i ponašanja hrvatskih radnika koji se odlučuju na život i rad u Irskoj. Izrazito zadovoljni kadrom koji se prijavljuje nude odlične uvjete i radna mjesta za svoje distributivne centre diljem Irske. Na listi poslova koji se nude nalaze se vozači kamiona i to oni s kategorijom C i CE te skladišni radnici.

Foto: PR  / Dani otvorenih vrata

Standardizirani radni uvjeti, regulirano radno vrijeme, bonusi na plaću, plaćeni prekovremeni, osigurana mirovina, mogućnost napredovanja i edukacije, pozitivno radno okruženje, pomoć pri dovođenju obitelji i pronalasku posla za njih, osiguran smještaj i mnoge druge beneficije Musgrave nudi svojim zaposlenicima.

Kako bi svi zainteresirani mogli dobiti informaciju iz prve ruke tvrtka već desetu godinu za redom obilazi hrvatske gradove te obavlja razgovore i dijeli informacije.

Kako kažu iz same tvrtke, izrazito su zadovoljni profesionalizmom, radnom etikom, talentom i stupnjem obrazovanja Hrvata koji dolaze raditi u Musgrave i upravo iz tog razloga ova lijepa priča traje dugo. Da Hrvati također žele raditi i živjeti u Irskoj ukazuje i podatak je preko 800 Hrvata trenutno zaposleno u Musgraveu.

Što Musgrave nudi svojim zaposlenicima?

• Prikup na aerodromu prilikom dolaska
• Prvih 6 tjedana besplatan smještaj
• Povrat novca za avionsku kartu
• Ugovor za stalno na puno radno vrijeme direktno za irsku tvrtku Musgrave  Group Ltd.
• Pomoć pri izradi PPS broja (PPS broj je identifikacijski broj sličan našem OIB-u   i koristi se za brojne potrebe od zapošljavanja do ostvarivanja socijalnih     beneficija)
• Pomoć pri izradi bankovnog računa
• Osiguran smještaj za vrijeme trajanja zaposlenja
• Pomoć u dovođenju obitelji u Irsku i pronalasku poslova za njih
• Pronalazak smještaja za cijelu obitelj
• Mogućnost napredovanja
• EAP (Employee Asistant Program) - besplatno savjetovanje pri kupnji kuće ili podizanju kredita, upisivanja fakulteta ili dodatnog usavršavanja zaposlenika
• pomoć prilikom upisa djece u irske škole ili vrtiće
• besplatni sati engleskog jezika u sklopu firme

Foto: PR  / Tvrtka Musgrave

Svi zaposlenici prijavljeni su od prvog radnog dana, odnosno automatski koriste sve benefite irskog zakonodavnog sustava, što uključuje i mirovinski sustav, isplatu plaće u slučaju bolovanja, dionice kompanije koje dobivaju svi zaposlenici za vrijeme rada u kompaniji, olakšice za djecu, zdravstveno osiguranje, subvencionirane cijene hrane unutar kantine i ostale pogodnosti.

Musgrave - Growing Good Business

Musgrave je vodeća irska tvrtka za maloprodaju, veleprodaju i usluživanje hrane. Zajedno s svojim maloprodajnim partnerima, osigurava više od 41.000 radnih mjesta, u više od 1.400 trgovina i ureda u Irskoj.

Riječ je o stabilnoj kompaniji s tradicijom od 145. godina poslovanja. Growing Good Bussines agenda je pod kojom tvrtka gradi održivi, profitabilni biznis od kojeg koristi imaju zaposlenici, partneri, te lokalne zajednice. Gradnja dobrih i stabilnih odnosa, iskrena i transparentna komunikacija, pozitivno radno okruženje nešto je čime se Musgrave izrazito ponosi.

Dođite na Dane otvorenih vrata i saznajte sve informacije!

Uz odjel ljudskih resursa, na Danima otvorenih vrata moći ćete porazgovarati i s potencijalnim kolegama iz skladišta ili vozača te čuti cijeli proces, koji su sve koraci prilikom zapošljavanja, edukacije, kako je živjeti u Irskoj, plaća, kakav je smještaj, vrtići, škole iz prve ruke.

Plaća za poziciju skladišnog radnika:

Godišnja za poziciju skladišnog radnika: 28.300 € - 37.285€

Prijavi se za posao skladišnog radnika

Plaća za poziciju vozača kategorije C i CE:

Godišnja plaća za C kategoriju: 42.512€
Godišnja plaća za CE kategorija: 58.000 - 63.000€

Prijavi se za posao vozača CE i E kategorije.

Za posao skladišnog radnika ili vozača (kategorija CE i E), potrebno je osnovno znanje engleskog jezika.
Dođite na neki od ponuđenih termina u gradovima diljem Hrvatske, razgovarajte s ljudima direktno iz tvrtke Musgrave i saznajte sve što vas zanima.

Raspored po gradovimaDani otvorenih vrata za pozicije vozača kamiona te skladišnih radnika - Dani otvorenih vrata za pozicije vozača kamiona te skladišnih radnikaFoto: PR / Dani otvorenih vrata za pozicije vozača kamiona te skladišnih radnika

Imate pitanja? Želite više informacija? Pošaljite online prijavu ili upit!

Prijavi se za posao skladišnog radnika
Prijavi se za posao vozača CE i E kategorije.

Sve upite možete poslati na e-mail [email protected] ili putem video intervjua/poziva na Whatsapp broj +353860080251.

Kopirati
Drag cursor here to close