Kozmetika Gloria

Da li pravilno njegujete svoje lice?

U asortimanu prirodne kozmetike Gloria, luksuzna linija preparata namijenjena je njezi lica na bazi smilja, koji se u skladu sa tipom kože kombiniraju kako bi se postigao najbolji učinak.
Gospodarstvo / Promo | 07. 03. 2018. u 15:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi korak u pravilnoj njezi lica jeste određivanje tipa kože. Različitim tipovima odgovaraju različiti kozmetički tretmani i sredstava.

U asortimanu prirodne kozmetike Gloria, luksuzna linija preparata namijenjena je njezi lica na bazi smilja, koji se u skladu sa tipom kože kombiniraju kako bi se postigao najbolji učinak.

Tip kože najlakše ćete odrediti prilikom umivanja. Ako imate mješovitu kožu, obrazi će lagano zatezati, a čelo i područje oko nosa i brade ostat će i dalje sjajni. Suha koža zatezat će na svim područjima, dok će se masna koža presijavati. Ukoliko vaša koža i nakon kontakta sa vodom ostaje mekana i svilenkasta na dodir onda možete odahnuti, jer imate normalan tip kože.

Masna koža

Masna koža se presijava zbog jakog izlučivanja sebuma, odnosno masnoća. Odsjaj je najprimjetniji na bradi, čelu i oko nosa. Kod osoba sa ovim tipom kože, nekada nisu samo ove regije kritične, već i cijelo lice, kao i kosa. Masna koža je sklona aknama zbog čega dodatnu pažnju treba posvetiti njegovanju.

Gloria maska za lice od zelene i bijele gline je dubinski tretman najprikladniji za pročišćavanje i remineralizaciju masne kože. Obogaćena hladno prešanim biljnim uljima te eteričnim uljima čajevca i prave lavande, maska ima protuupalno djelovanje. Maska će osigurati postupno otpuštanje masnoća iz kože i time spriječiti prekomjereno isušivanje. Nakon maske, kožu lica je potrebno nahraniti, a pravi izbor je Gloria hijaluronska hidratantna krema. Garantira dubinsku njegu i zaglađivanje bora,  usporava gubljenje kolagena, zaslužna je za elastičnost kože i izuzetno dobro hidratizira.

Savjet: Ne izbjegavajte kreme na bazi ulja, jer ulja su ta koja kožu hrane, a ne voda.

Mješovita koža

Napravilosti na mješovitoj koži se očituju u T-zoni koja se proteže između čela, nosa i brade, dok je koža obraza normalna do suha. Za ovakav tip kože kombinirajte dvije vrste njege. Masne dijelove tretirajte Gloria zelenom glinom i hijaluronskom kremom. Izrazito suhu ili normalnu kožu obraza tretirajte bogatim Gloria kremama ili serumom na bazi smilja. Dnevna i noćna krema ili serum obogaćeni su hladno prešanim biljnim uljima koja dubinski hrane kožu do najtananijih slojeva epiderma. Lagana ulja poput marelice, makadamije, noćurka njegovat će kožu i dubinski je nahraniti i doprinijeti balansu lica.

Savjet: Umivajte se isključivo toplom, nikako vrelom ili hladnom vodom. Odmah nakon umivanja tretirajte T-zonu i obraze odgovarajućim sredstvima. 

Suha koža

Suha koža je manje elastična, napeta i često izaziva svrbež. Manjak masnoća doprinosi tome da izgleda grubo. Zbog toga je veoma važna njega, jer nedostatak lučenja masnoća dovodi do smanjenja otpornosti na štetne uticaje, te dolazi do bržeg stvaranja bora. Idealna njega za ovakav tip kože je kombinacija Gloria Zlatnog seruma i noćne kreme na bazi smilja. Ulje avokada, kao jedan od glavnih sastojaka ova dva proizvoda izuzetno je gusto i bogato vitaminima i aminokiselinama koji su prijeko potrebni suhoj koži. Oba proizvoda su iznimno bogata te suhoj koži vraćaju vitalnost i elastičnost. A kako biste suhu kožu dodatno sačuvali od sunca odaberite Gloria luksuznu SPF kremu sa zaštitnim faktorom.

Savjet: Hidratacija! Pijte 2 litre vode svaki dan i jedite puno voća.

Normalna koža

Sve dame koje se mogu pohvaliti normalnim tipom kože karakterizira uravnotežena i elastična koža lica, koja nije ni suha ni masna. Pore nisu pretjerano istaknute, kao ni sitni kapilari. Ovakvom tipu za početak dana odgovara Gloria dnevna krema sa smiljem, koja je lagana i brzo se upija. Odlična je osnova za puder i dekorativnu šminku. Na kraju dana licu je potreban odmor i bogata njega kako bi se oporavilo od stresa. Za noć je idealan luksuzni Zlatni serum, a dodatnu njegu osigurat će i Gloria noćna krema sa smiljem.

Savjet: Redovan piling uz dnevnu i noćnu njegu. Kreme blago utrljavajte i potičite cirkulaciju za blistav ten.

Kopirati
Drag cursor here to close