Fun Park Biograd

Čudesan svijet dinosaurusa, igre srcem i veliki završni party ludih vožnji za sam kraj sezone!

Topao rujan kao stvoren je da napunite još baterije odličnom zabavom prije školskih i radnih obaveza.
Gospodarstvo / Promo | 15. 09. 2022. u 09:59 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za sam kraj sezone Fun Park Biograd vodi vas prvo u čudesan svijet dinosaurusa, potom u čari nogometa i ostalih natjecateljskih igara, a za sam kraj priprema veliki završni party koji će dodatno ukrasiti spektakularnim vatrometom. Topao rujan kao stvoren je da napunite još baterije odličnom zabavom prije školskih i radnih obaveza.

No prije igara, ludih vožnji i vatrometa krenite još jednom stazama jurskih junaka i provedite vikend na popularnom Dino partiju

DINO PARTY 17.-18.09.2022

PR  / Fun Park Biograd

Vratite se daleko u prošlosti kada su zemljom vladali dinosaurusi. U Fun Parku Biograd možete ih susresti u jurskom dijelu i to u svim veličinama. Čudesan jurski park dom je raznih vrsta dinosaurusa, a i nekih čudnih biljaka koje su rasle u to doba. Kroz jurski dio parka vode vas posebni autići iz kojih možete napraviti najbolje fotografije šarolike dino ekipe. Krenite na čarobno putovanje u prošlost i vratite se s najboljim fotografijama. Već na prvom zavoju dočekati će vas T -Rex sa svojom pozdravnom rikom. Nemojte se uplašiti jer to je samo poziv da okinete koju atraktivnu fotografiju.

PR  / Fun Park Biograd

Sigurne šine vode vas ispod vladara jurskog svijeta prema ostalim žiteljima. Neki tek vire iz jajeta, neki su jako mali, neki veliki, a neki su dovoljno blizu da ih možete uslikati u krupnom planu. Jurski dio našeg najvećeg tematskog parka pruža jedinstveni foto safari za sve generacije. Okitite se najboljim fotkama, a svoje jursko putovanje završite kroz zadivljujući tunel najvećeg kostura! Dovoljno da sa sobom ponesete jedinstvene jurske uspomene. Na samom početku dočekati će vas Funny sa iznenađenjima i prošetati sa dino ekipom. Nakon toga krenite prema pozornici jer vas čeka ludo zabavna dino pjena party, a potom uskočite u autiće i krenite u atraktivan jurski foto safari. Dino programu pridružiti će se sve atrakcije parka koje će raspaliti punom brzinom zabavnih vožnji. Na samom kraju približite se opet velikoj pozornici jer vaša karta za pustolovine na atrakcijama je ujedno i ticket za tombolu. Tko zna možda uz dobar provod i odlične fotografije kući ponesete i koju nagradu.

PR  / Fun Park Biograd

15:00 sati šetnja sa dinosaurusima
17.00 sati Dino pjena party
18.00 sati Jurski foto safari

18.30 slikanje s dinosaurusima
19.00 sati Tombola

 

24. i 25.9.2022. Igraj srcem

PR  / Fun Park Biograd

Zaigrajte se i zabavite prije školskih i poslovnih obaveza. Svi ljubitelji sportova, nogometa, trčanja i brojnih natjecanja doći će na svoje. Povedite ekipu, obitelj jer svi možete učestvovati u najzabavnijim igrama na Jadranu. Ovo je idealan a prilika i da uključite i roditelje i brojne prijatelje jer u Fun Parku Biograd sve je puno energije. Zabavu čete još dodatno začiniti brojnim vožnjama na atrakcijama. Ljubitelji adrenalina mogu prohujati na brojnim roller coasterima u parku ili Tornadu. Ima ih više vrsta, neki će vas baciti u svemir, neki u vodu, nekih provesti plavim tračnicama ili rudarskim krivinama.

PR  / Fun Park Biograd

Tko voli sporije vožnje naći će svoje mjesto u vagonu Western Expressa na Divljem Zapadu ili foto safariju kroz jursko carstvo. Budite precizni u Western zoni i možda osvojite kojeg plišanca, zaplešite u pjena partiju i na kraju priključite se popularnoj tomboli. Povedite svoju ekipu i napunite se dobrom natjecateljskom energijom.

PR  / Fun Park Biograd

Program:

16:00 - Pjena party
17:30 – Igraj srcem - potezanje konopa (ispred pozornice), trčanje sa žlicom sa bombonima i natjecanje u penalima
19:00 – Tombola

Nakon sportskih natjecanja, slijedi završni party sa ludim vožnjama i odličnim programom!

 

1 i 2.10 2022 Last crazy rides – završetak sezone

PR  / Fun Park Biograd

Za sam kraj sezone atrakcije Fun Parka Biograd raspalit će puno brzinom dobrog provoda! Odaberite svoju pustolovinu u jednoj od tri tematske cjeline vožnji: Svemir, Gusarski grad ili Divlji zapad i proživite zabavu na dosad neviđen način u ovoj regiji. Last crazy Rides - zatvaranje sezone parka još jednom će vas zarotirati kroz najluđe adrenalinske vožnje na ovim prostorima.

Najadrenalinskiji adut Tornado priuštit će vam nezaboravno iskustvo i preporučamo ga pravim ljubiteljima adrenalina. Zašto? Jer se diže u zrak do 120° te istovremeno vrti oko svoje osi. Bit je da iskusite isti tretman kao i astronauti koji se pripremaju za misije u Zemljinoj orbiti. Postoje 4 razine na kojima Tornado može letjeti, a u svakoj od njih vam srce odskoči u petne žile. Stoga oduprite se silama gravitacije i prepustite svemirskom doživljaju avanturističkog Tornada.

Ništa manje adrenalinskog iskustva naglog skretanja kao u svemirskoj letjelici doživjeti ćete i na Alienu, a plavi brzinac Big Blue provesti će vas super brzom vožnjom kroz svoje plave tračnice. Mine train coaster junak brojnih avanturističkih filmova zavrnuti će vas rudarskim šinama i dati osjećaj brzinske avanture kroz rudnike.

Velike valove osjetit ćete na piratskom brodu koji će vas opasno zaljuljati kao na najuzburkanijem moru. Želite li u bitku piratski brodovi spremno čekaju sve željne dobre zabave i prave pomorske bitke.

Ljubitelji jurskog svijeta neka samo napune dobro svoje mobitele jer slijedi tura kroz jurski park među dino ekipom u pripadnoj veličini, a iz daleke prošlosti svoje fotografije možete napraviti i sa veliki Transformerima i Alienom.

Na samom otvorenju dočekati će vas Funny sa iznenađenjima a potom slijedi veliki završni party. Zaplešite još jednom u najpjenastijoj disko groznici, uskočite u avanture na atrakcijama a potom zaigrajte tombolu. Naša ekipa dat će sve od sebe da vas dobro zabavi na velikom partiju zatvaranja sezone!

15.00 Funny iznenađenje

16.00 Disco pjena party -najzabavnija I najpjenastija disko groznica

18.00 Natjecanje u snazi – Zmajo boxer

19.00 Tombola

19.30 Lampioni

PR  / Fun Park Biograd

Ekipa Fun Parka Biograd zahvaljuje se svim posjetiteljima na odličnom provodu i super sezoni i poziva sve da još zajednički proslavite kraj ljeta na partijima koji će vam dobro napuniti baterije za zimu!

Ulaznice: https://www.funparkbiograd.com/ulaznice/

Radno vrijeme: https://www.funparkbiograd.com/informacije/radno-vrijeme

Link: https://www.facebook.com/funparkbiograd

Kopirati
Drag cursor here to close