Saznajte na seminaru

Content marketing - Kako sadržajem privući nove turiste

Gospodarstvo / Promo | 27. 02. 2016. u 09:12 Apriori

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Content marketing u turizmu je postao jako važan segment oglašavanja i komuniciranja s potencijalnim turistima i gostima. Gosti svih generacija sve češće on-line istražuju destinacije, lokacije, ponudu i na temelju pretrage donose odluku. Content marketing upravo ima zadatak privući i zainteresirati, za razliku od dosadašnjeg načina gdje se agresivno guraju reklame.

Vlasnici smještajnih kapaciteta bilo koje vrste i veličine content marketingom kroz blogove mogu približiti i prezentirati svoju ponudu, navesti turiste da ih posjete, te kasnije budu vrlo glasan mouth to mouth marketing. Gosti se mogu privući i drugim kanalima content marketinga npr. video uradcima, detaljno napravljenim vodičima, kartama s označenim znamenitostima i dr. Jedan od načina su i sve popularnije mobilne aplikacije.

Zadovoljni gosti pričaju s drugima i u živo i na društvenim mrežama, a kad nisu zadovoljni pričaju još više.

Kako osmisliti i provesti content marketing kampanje saznajte na seminaru »Content marketing – Kako sadržajem privući kupca« koji će se održati u utorak 8.03. u Mostaru, srijedu 9.03. u Sarajevu i četvrtak 10.03. u Banja Luci. Predavač na seminaru je Ilija Brajković iz agencije Akcija koja se na tržištu probila upravo content marketingom. Program, prijava i detalji vezani uz seminar su na stranici organizatora www.apriori.ba

Kopirati
Drag cursor here to close