Jačanje gospodarstva

Connecto 2020 – vaša prilika za širenje poslovanja i osvajanje novih tržišta

Glavni cilj konferencije je uočiti nove zajedničke poslovne prilike te dogovoriti poslove i poslovna partnerstva unutar i preko granica.
Gospodarstvo / Promo | 10. 07. 2020. u 18:01 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Connecto 2020, jedinstven događaj koji organizira INTERA Tehnološki Park, okupit će poduzetnike iz bosanskohercegovačke dijaspore, domaće poduzetnike, ulagače i predstavnike velikih poduzeća iz čitave Europe, veleposlanstva i relevantne državne institucije, s ciljem sklapanja novih poslova i partnerstava, osiguranja investicija i osvajanja novih tržišta za bh. proizvode i usluge. 

Očekuje se da će dogovoreni poslovi putem Connecto 2020 predstavljati značajan podstrek bh. gospodarstvu, postaviti snažne temelje za saniranje ekonomskih posljedica pandemije Covid-19 i izgradnju bolje budućnosti za gospodarstvo u BiH.

Investicije, kontakti i širenje poslovanja

Glavni cilj konferencije je uočiti nove zajedničke poslovne prilike te dogovoriti poslove i poslovna partnerstva unutar i preko granica. 

Poduzetnici iz dijaspore će imati priliku čuti dragocjene informacije o domaćim proizvodnim i uslužnim kapacitetima te mogućnostima za izravne investicije s posebnim naglaskom na mikrolokacijsko investiranje. 

Domaći poduzetnici će moći iskoristiti vrijedne prilike za širenje poslovanja na međunarodno tržište i pronalazak investitora u cilju unaprjeđenja postojećih djelatnosti.   

Partnerstva domaćih i poduzetnika iz dijaspore za svjetsko tržište

Glavni  događaj Connecto 2020 bit će središnja konferencija koja će se održati u utorak, 28.7.2020. godine. Zbog posebnih okolnosti uzrokovanih pandemijom Covid-19, ovogodišnja konferencija će se održati „online“, putem internetskih platformi.

Kroz panel raspravu te niz prezentacija i pozitivnih priča o prilikama za razvoj poslovanja, potrebama različitih tržišta i mogućnostima sklapanja partnerstava, domaća poduzeća će imati priliku naći novi prostor za svoje proizvode i usluge na tržištu. 

Središnja konferencija će poduzetnicima iz BiH i dijaspore otvoriti prostor za prepoznavanje novih prilika za poslovanje, investicije te plasman proizvoda i usluga kako na bh., tako i regionalno, EU i svjetsko tržište. Na taj način Connecto 2020 može odigrati važnu ulogu za podsticaj ubrzanog razvoja bh. gospodarstva.   

Izravni B2B kontakti i potencijal za konkretne dogovore o suradnji, investicijama te plasmanu roba i usluga  

Nakon programa konferencije, Connecto 2020 će se nastaviti kroz B2B sastanke koji se mogu zakazati prema utvrđenoj satnici 28., 29. i 30.7.2020. godine.

Svi zainteresirani poduzetnici moći će, putem platforme za online komunikaciju, ostvariti izravne kontakte s potencijalnim partnerima, suradnicima i investitorima iz inozemstva te poslovne dijaspore BiH. 

Osigurajte svoje mjesto na Connecto 2020

INTERA Tehnološki Park poziva sve zainteresirane predstavnike poslovne dijaspore i domaće poduzetnike da, putem prijave na Connecto 2020, uzmu učešće u događaju koji je usmjeren na pokretanje novog poglavlja u gospodarstvu Bosne i Hercegovine. 

Svi zainteresirani za sudjelovanje na konferenciji i B2B sastancima mogu dobiti više informacija o događaju i registrirati se na linku, izraditi svoj poslovni profil te rezervirati sastanak s drugim poduzećima. 

Ovogodišnje izdanje konferencije i B2B sastanaka INTERA Tehnološki Park organizira uz financijsku podršku sponzora HT Eroneta i Hrvatske pošte Mostar te pokrovitelja Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, GIZ-a kroz projekt Inovacija i digitalizacija u MSP u BiH i USAID-a kroz projekt Diaspora Invest.

Kopirati
Drag cursor here to close