Stanić Trade d.o.o

Birajte LG za energetski učinkovit dom!

Gospodarstvo / Promo | 21. 12. 2023. u 08:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija Stanić Trade d.o.o., članica Stanić Group kao generalni uvoznik i distributer LG uređaja na teritoriji Bosne i Hercegovine, plasira bogatu ponudu koja je dostupna u Techno Shop retail lancu i web shopu, kao i kod partnera kompanije Stanić Trade kao što su TC Mepromex, MG Mind, PC Mališić, Dess centar i mnogih drugih.

Zahvaljujući LG kućanskim aparatima stvorite energetski učinkovit dom, a moderna tehnologija pomoći će vam da svaku radnju obavite lagano i brzo te tako uštedite vaše vrijeme i novac.

LG frižideri su sinonim za naprednu tehnologiju u očuvanju svježine hrane. Inverter kompresor sa 10 godina garancije, ključni dio njihove efikasnosti, omogućava postupno podešavanje brzine rada, čime se smanjuje potrošnja energije u usporedbi s konvencionalnim kompresorima.

Linear Cooling tehnologija je od vitalnog značaja za očuvanje svježine hrane. Održava ravnomjernu raspodjelu hladnog zraka duž cijelog unutrašnjeg prostora frižidera, eliminirajući varijacije temperature koje bi mogle utjecati na kvalitetu hrane.

DoorCooling sistem dodatno doprinosi očuvanju svježine hrane omogućavajući da se hladan zrak ravnomjerno distribuira čak i do vanjskih vrata frižidera, održavajući idealne uvjete čuvanja hrane u svakom dijelu.

Dva puta kucnite i pogledajte sadržaj frižidera bez gubitka hladnog zraka.

InstaView Door-in-Door™ sa zapreminom do čak 635 litara, predstavlja LG filozofiju koja je prepoznata od strane kupaca širom svijeta, okrenutu prema korisniku i sposobnost isporuke inovacija za bolji život. InstaView™ drastično smanjuje gubitak hladnog zraka tako što uklanja potrebu za otvaranjem vrata, a Door-in-Door™ omogućava brz i lagan pristup vašem omiljenom piću i hrani.

Ultimativne performanse pranja veša

Svi koji redovno peru veš, znaju da to ponekad može biti kompliciran i stresan posao. Vjerojatno vam se desilo da niste sigurni koji ciklus pranja je najprikladniji za odjeću, na kojoj temperaturi treba da perete i da li ima smisla razvrstavati veš po boji ili vrsti tkanine. Srećom, kompanija LG je decenijama usavršavala tehnologiju koja će riješiti sve ove nedoumice.

  / Foto:PR/Birajte LG za energetski učinkovit dom!

Nakon 4 generacije u razvoju, LG AI Direct Drive™ tehnologija motora s 10 godina garancije je postavila nove standarde u efikasnom pranju i sušenju veša. Zahvaljujući inovativnom pristupu, korisnici modernih LG veš mašina efikasnije održavaju domaćinstvo, a od kada je AI Direct Drive™ motor postao masovniji, ciklusi su brži, efikasniji i jeftiniji, jer je utrošak električne energije i vode značajno manji.

Direktni pogon motora omogućava veću preciznost u kontroli brzine i pokreta bubnja, što rezultira tišim radom, smanjenim vibracijama, nižom potrošnjom energije i dužim vijekom trajanja uređaja, a umjetna inteligencija pruža bolju zaštitu tkanine tijekom pranja.

Besprijekorno čišćenje snagom vodene pare

LG mašine za pranje suđa impresioniraju s QuadWash™ tehnologijom koja koristi četiri prskalice koje se kreću u više smjerova, osiguravajući potpuno i besprijekorno pranje. Uz to, funkcija Steam unaprjeđuje čišćenje koristeći paru za omekšavanje i uklanjanje tvrdokornih ostataka hrane, ostavljajući suđe besprijekorno čistim.

  / Foto:PR/Birajte LG za energetski učinkovit dom!

Sve nabrojane inovativne tehnologije, ne samo da garantiraju vrhunske performanse već i naglašavaju posvećenost brenda LG prvoklasnoj kvaliteti uređaja, a uz petogodišnju garanciju LG potvrđuje povjerenje u trajnost i pouzdanost asortimana velikih kućanskih aparata kako biste svoj život učinili jednostavnijim. Pri tom, mnogi LG uređaji su kompatibilni s aplikacijom LG ThinQ kojom upravljate svim svojim uređajima s jednog mjesta i pratite potrošnju energije, neovisno o tome jeste li u kući ili u pokretu. Kroz asortiman koji plasiramo na tržište BiH želimo obogatiti svakodnevicu potrošača i pružiti inovativniji način življenja.“ izjavila je Aida Alihodžić, rukovoditelj marketing odjela kompanije Stanić Trade d.o.o.

Kopirati
Drag cursor here to close