Zdravlje bez recepta!

Alkaloid AD Skopje pokrenuo platformu zdravljebezrecepta.ba

Stručni savjeti i preporuke za očuvanje zdravlja
Gospodarstvo / Promo | 12. 02. 2024. u 15:43 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je životni vijek svjetske populacije porastao, koji u našoj zemlji iznosi 76,18 godina, užurbani, suvremeni način života često kao danak uzima naše zdravlje. No, nerijetko o zdravlju stignemo misliti tek kada dobijemo recept, ali tada je ono već narušeno i radimo samo na rješavanju problema, ne na prevenciji. A za zdrav život, odnosno za zdravlje bez recepta, većini nas potrebna je samo mala podrška, pravilno usmjerenje kako ga očuvati. Često posezanje za “google doktorima” unosi više nemira, jer nismo u stanju razumjeti i procijeniti kvalitetu sugeriranih “savjeta”.

Kako bi podržali očuvanje zdravlja i u digitalnoj formi, kompanija Alkaloid AD Skopje, koja se već skoro 90 godina, kao proizvođač lijekova te kozmetičkih i kemijskih proizvoda, brine o zdravlju ljudi, pokrenula je online platformu zdravljebezrecepta.ba.

  / Foto:PR /  Zdravlje bez recepta

Na njoj posjetitelji mogu pronaći provjerene, korisne savjete stručnjaka kako živjeti zdrav život: od preporuka za zdravu ishranu i tjelesnu aktivnost, savjeta kako prepoznati simptome određenih problema i kako ih riješiti, do predstavljanja suplemenata i farmaceutskih proizvoda kojima možemo unaprijediti i zaštiti naše zdravlje te onih koji se mogu koristiti u simptomatskom liječenju, a izdaju se bez recepta.

Zdravlje prije svega je naš krovni slogan pod čijim okriljem smo posvećenu istraživanju, razvoju, inovacijama i kontinuiranim ulaganjima u viziju zdravijeg života, što nas čini jednom od najmodernijih farmaceutskih kompanija u Jugoistočnoj Europi. Podizanje svijesti o važnosti zdravlja i njege tijela kao hrama ljudskog postojanja za nas je podjednako važno kao i sama proizvodna djelatnost u polju farmacije. Zato smo napravili korak dalje u očuvanju zdravlja kreiravši platformu na kojoj zanimljivim i korisnim savjetima možemo poduprijeti viziju zdravijeg života. Za pouzdanost informacija garantira naš tim eksperata koji redovno priprema aktualne teme, dok s pomoću različitih alata posjetitelji mogu provjeriti svoj trenutni zdravstveni status”, izjavili su iz kompanije Alkaloid AD Skopje.

  / Foto:PR /  Zdravlje bez recepta

Kako ublažiti bol, boriti se s prehladom i gripom, što je sindrom računalnog vida te kako brinuti o zdravlju očiju, zašto je važna zdrava prehrana u trudnoći i što sve podrazumijeva priprema za trudnoću, na koji način se posvetiti pravilnom razvoju djece, samo su neke od tema o kojima se posjetitelji online platforme zdravljebezrecepta.ba mogu informirati već sada.

Osim opisa proizvoda iz portfolija Alkaloida koji su namijenjeni za unaprjeđenje zdravlja ili simptomatsko liječenje, brojne upute i korisni savjeti posjetiteljima nude dodatnu vrijednost. Kompanija Alkaloid će svakako nastaviti ulaganja u razvoj ove tek lansirane platforme koja će u narednom periodu ponuditi još više sadržaja, alata i mogućnosti interakcije.

 

Kopirati
Drag cursor here to close