Tehnološki park Intera

Akademija digitalnog marketinga – posljednja prilika za prijave!

Akademija digitalnog marketinga će započeti u travnju, trajat će 85 sati, a održavat će se u poslijepodnevnim satima i subotama, u prostorijama INTERA TP-a
Gospodarstvo / Promo | 04. 04. 2019. u 17:27 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prva Akademija digitalnog marketinga u Hercegovini uskoro započinje i Vi još uvijek imate priliku za prijavu!

Zašto se prijaviti?

Zato jer je riječ o jedinoj ovakvoj edukaciji na području BiH, kroz koju ćete u 84 sata imati priliku učiti Digitalni marketing od samih osnova pa sve do modula koji će Vam pomoći unovčiti svoje znanje.

Riječ je o sveobuhvatnoj obuci iz prestižnog polja digitalnog marketinga koju organizira Centar za obuke INTERA TP-a. Akademija digitalnog marketinga će započeti u travnju, trajat će 85 sati, a održavat će se u poslijepodnevnim satima i subotama, u prostorijama INTERA TP-a.                                          

Polaznici će učiti od vodećih stručnjaka u različitim poljima digitalnog marketinga. Kroz teorijska predavanja i rad na praktičnim zadacima, polaznici će imati priliku steći cjelokupna znanja i vještine za pravilno i uspješno korištenje alata i tehnika digitalnog marketinga.     

Kome je namijenjena Akademija digitalnog marketinga?

Akademija digitalnog marketinga namijenjena je zaposlenima u prodaji i marketingu, menadžerima malih i srednjih poduzeća i organizacija iz javnog i privatnog sektora, sadašnjim i budućim freelancerima te svima koji žele steći i unaprijediti prodajne i marketinške vještine i znanja.

Bilo da ste jedini zaposlenik zadužen za marketinške aktivnosti nekog poduzeća ili da ste dijelom cijelog marketinškog odjela ili čak agencije, bilo da vodite svoje poduzeće ili radite samostalno kao freelancer, napredna znanja iz područja digitalnog marketinga neophodna su da biste lansirali svoj posao u vrh poslovnog svijeta.     

Kakva znanja ćete steći?

Nakon uspješnog pohađanja Akademije, moći ćete samostalno vladati ključnim marketinškim alatima, istražiti tržište, osmisliti, voditi i pratiti marketinške kampanje putem digitalnih medija i društvenih mreža, ali i pravilno ciljati publiku, ostvariti najveću dobit od uloženih sredstava, te povećati organski promet i koristiti digitalne medije za besplatni marketing. 

Vodeći stručnjaci na polju digitalnog marketinga obučit će vas za set marketinških alata i tehnika poput Google Ads-a, Facebook i Instagram oglašavanja, Facebook Pixela, remarketinga, Copywritinga, SEO-a, naprednog istraživanja ključnih riječi, korištenja baza podataka u poslovanju, e-mail marketinga, te PR-a i odnosa s medijima. 

 

Kako se prijaviti?

Prijavni obrazac moguće je pronaći na poveznici, a više informacija dobiti na [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close