Monitoring, evaluacija, odgovornost i učenje

Zapošljavamo MEAL službenika

Gospodarstvo / Promo | 01. 04. 2022. u 17:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Internacionalna nevladina organizacija People in Need (PIN) raspisuje natječaj za službenika za MEAL (monitoring, evaluacija, odgovornost i učenje) koji će se pridružiti timu projekta Mostar.

U kolovozu 2021. PIN je pokrenuo novi projekt pod nazivom Mostar za poboljšanje korištenja javnog prostora i javnog diskursa u ovom gradu. PIN predvodi konzorcij međunarodnih i lokalnih organizacija koji uključuje Everyday Peace Indicators, LDA Mostar, OKC Abrašević i Nešto Više.

PIN traži iskusnog službenika koji će doprinijeti unapređenju kvaliteta našeg posla i osigurati da povratne informacije iz zajednice budu najvažniji činilac pri određivanju aktivnosti koje ćemo sprovoditi kroz Projekt Mostar – Prostori koji pokreću.

Trebamo osobu spretnu s indikatorima i mjerenjima, koja umije tumačiti rezultate i identificirati prostore za poboljšanja. Ako imate iskustva s monitoringom i evaluacijama projekata, treba nam vaša podrška kako bismo osigurali da naš Projekt uči i razvija se u skladu s interesima građanki i građana Mostara.

Više o poziciji pogledajte na engleskom jeziku (...)

Kopirati
Drag cursor here to close