Svijet informatike

Minecraft edukacijska radionica u CTK Mostar

Rad na računalu oblik je pismenosti!
Gospodarstvo / Promo | 10. 01. 2018. u 15:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pisati se uči od malih nogu, a cilj Centra za tehničku kulturu Mostar je opismeniti svu djecu za moderne tehnologije već od prvoga razreda. Idealan način je učenje tijekom igre, stoga Minecraft edukacijska radionica mališane uvodi u svijet informatike edukacijskim ciklusom koji je idealan za njihov uzrast i maštu.

Minecaft edukacijska radionica koncipirana je tako da tijekom igre i zabave djecu uvodi u savladavanje rada na računalu i snalaženja u virtualnom prostoru.

Teme koje su obuhvaćene u ovoj radionici su, također, algoritamsko razmišljanje i proceduralna logika - ključni faktori za napredak u polju informatike. Minecraft edukacijska radionica idealan je uvod za daljnje tečajeve programiranja ili informatike.

Pridajemo veliku važnost kreativnom izražaju svakoga djeteta, a isto tako naglašavamo koliko je bitan timski rad pri svladavanju zajedničkih izazova, stoga upišite svoje dijete u edukacijsku radionicu i omogućite mu da upozna čarobni svijet informatike, poručili su iz CTK Mostar.

Prijave se vrše na mail: [email protected] ili broj telefona 063 282 733.

Kopirati
Drag cursor here to close