Centar za fizioterapiju Maximus

Liječenje hernije i prolapsa diska bez operacije

U našem Centru koristimo pretprocedure koje su dio rehabilitacijskog protokola, a iste se koriste u najpoznatijim svjetskim ustanovama.
Gospodarstvo / Promo | 24. 12. 2019. u 07:00 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Centru za fizioterapiju Maximus u sklopu protokola za gore navedena stanja koristimo dekompresijsku terapiju kralježnice (DTS) koja kao takva direktno utiče na uzrok problema, a što nije slučaj s već zastarjelim metodama koje su se koristile u ustanovama.

Koristimo vratnu ili lumbalnu dekompresijsku terapiju kralježnice kao jednu od efikasnih terapija koja će Vas osloboditi bola ili parastezija (trnci, mravinjanje) u kralježnici i ekstremitetima.

U našem Centru koristimo pretprocedure koje su dio rehabilitacijskog protokola, a iste se koriste u najpoznatijim svjetskim ustanovama. Pristup je Isključivo individualan jer terapije se propisuju ovisno o kliničkoj slici pacijenta, a pacijentima se pruža jedinstvena mogućnost izbjegavanja operacijskih zahvata.

S DTS terapijom i njenim djelovanjem možete se informirati na videu.



Za detaljnije informacije o našem načinu rada i ostalim rehabilitacijskim mogućnostima koja Vam pružamo posjetite našu web stranicu ili nas kontaktirajte telefonski na 063 449 902.

Kopirati
Drag cursor here to close