Sports trader/Bookmaker

Mostarska Evona zapošljava!

Postanite dio brzorastućeg tima i izgradite svoju karijeru na poziciji Sports trader/Bookmaker
Gospodarstvo / Promo | 28. 07. 2021. u 12:10 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarska kompanija Evona najavljuje nove projekte i namjerava proširiti svoj tim za 8 ljudi do kraja ove godine na različitim pozicijama.       

"Kao jedan od lidera u razvoju softverskih rješenja za svjetsku industriju zabave razvijamo nova tehnološka rješenja na području sportskog klađenja te nam je potrebno pojačanje našeg RISK&TRADING tima.  Otvaranjem sve većeg broja online platformi za sportsko klađenje posao Sports Trader/Bookmaker-a i na našem području postaje jednom od najatraktivnijih pozicija, pogotovo kada imate priliku raditi u timu vrhunskih profesionalaca i svakodnevno učiti uz njih.

Procesi upravljanja rizikom okosnica su svake operacije sportskog klađenja i profesionalno upravljanje rizikom s modernim alatima i tehnologijama je neophodno za ostvarivanje sigurnosti i dobiti tvrtke i tu ključnu ulogu imaju upravo BOOKMAKER-i. Mi imamo razvijen vlastiti RISK MANAGEMENT sustav koji optimizira i umanjuje potencijalne rizike osiguravajući maksimalnu učinkovitost i sigurnost. Konstantno radimo na poboljšanju performansi i kvaliteti naših procesa kako bismo našim klijentima ponudili najbolja i najsigurnija rješenja.

Za ovu poziciju u potrazi smo za strastvenim ljubiteljima sporta, spremnima nositi se sa izazovima naše izrazito progresivne radne okoline i biti u korak sa razvojem novih tehnoloških rješenja za upravljanje rizicima.

'Naša potreba za novim zaposlenicima i dodatnom radnom snagom proizlazi iz stabilnog i konstantnog rasta kompanije. Svojim radom, te pogotovo uspjesima na tržištu, opravdavamo povjerenje klijenata i pokazujemo zaposlenicima da smo uistinu najbolje okruženje za osobni rast i razvoj. Naš brend su naši djelatnici, i zato nam je kao poslodavcu temeljna zadaća razvijati njihove vještine i ulagati u njih!”

Razmišljaš o karijeri SPORTS TRADER/BOOKMAKER-a i želiš dobiti svoju priliku u Evoni? Otvorene su 4 pozicije!

Klik na  EVONA CAREERS PAGE za detalje natječaja i prijavi se putem aplikacijske forme ili pošalji svoj CV i motivacijsko pismo na [email protected].

ČEKAMO TE!

Kopirati
Drag cursor here to close