SKB

Mostarska bolnica traži 44 djelatnika!

Čak 41 osoba trebala bi biti zaposlena na određeno radno vrijeme u trajanju do 2 godine.
Gospodarstvo / Posao | 22. 10. 2019. u 18:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sveučilišna klinička bolnica raspisala je natječaj za prijem 44 djelatnika, objavljeno je u ponedjeljak na stranicama Službe za zapošljavanje Hercegovačko-neretvanske županije.

Na neodređeno radno vrijeme traži se medicinska sestra/tehničar na Klinici za neurokirurgiju, administrativni djelatnik u Službi za tehničke djelatnosti i radnik na strojevima za uništavanje infektivnih kategorija medicinskog otpada u Službi za tehničke djelatnosti.

Čak 41 osoba trebala bi biti zaposlena na određeno radno vrijeme u trajanju do 2 godine. Te osobe radit će zamjena djelatnicima koji su na trudničkom, porodiljinom, dugotrajnom bolovanju ili neplaćenom odsustvu.

Pet doktor medicine traži se u Centru za urgentnu medicinu i hitne prijeme i jedan na Klinici za infektivne bolesti.

Diplomirani pravnik traži se u Uredu za unutarnju reviziju te inženjer medicinske radiologije na Kliničkom Zavodu za radiologiju.

Čak 21 medicinska sestra/tehničar traži se na različitim odjelima, klinikama i centru.

SKB traga i za recepcionarom, pomoćnim djelatnikom u Službi za prehranu bolesnika, potom peračica rublja u Službi za tehničke djelatnosti i tri spremačice u Službi za tehničke djelatnosti.

Bolnica će posvetiti brigu medicinskom otpadu, pa se na i određeno radno vrijeme traži radnik na strojevima za uništavanje infektivnih kategorija medicinskog otpada u Službi za tehničke djelatnosti. Potreban je radnik na strojevima za ribanje i čišćenje na objektu Onkologije.

Inače, krajem kolovoza raspisan je natječaj za zapošljavanje 26 djelatnika, a u rujnu je raspisana potraga za 36 specijalizanata.

Kopirati
Drag cursor here to close