Vrijeme je za lakše bankarstvo!

Zašto prenijeti redovna mjesečna primanja u Raiffeisen banku?

Gospodarstvo / Novac | 05. 10. 2020. u 08:05 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ukoliko tek počinjete suradnju s Raiffeisen bankom imate mogućnost da uživate u brojnim pogodnostima. Zar ne bi bilo sjajno iskoristiti ih?

Preusmjerite Vaša redovna mjesečna primanja u Raiffeisen banku do 30.11.2020. godine i to uz samo jedan dolazak u poslovnicu Banke. Nakon uplate plate ili mirovine, očekuje Vas poklon u vrijednosti 100 KM koji možete iskoristiti putem OPA aplikacije, Lampica kartice ili poklon bona Bingo, KORT ili Namex marketa. Dodatno, uz određene uslove imate i mogućnost korištenja Paketa usluga Tempo bez naknade.

Uz prenos plate ili penzije u Raiffeisen banku ostvarujete i niz drugih prednosti od kojih izdvajamo online apliciranje za štednju koje možete realizovati, iz udobnosti vlastitog doma, u dva jednostavna koraka te uz samo jednu posjetu poslovnici Banke i to prilikom potpisivanja ugovora. Pitanja na prvom koraku Vam pomažu da na brži i lakši način odaberete model štednje, dok na drugom koraku unosite svoje osnovne podatke, te birate poslovnicu i termin sastanka za potpisivanje ugovorne dokumentacije. Dodatna pogodnost za sve nove klijente koji do kraja studenog ove godine apliciraju online za standardno oročeni depozit u KM valuti je povoljnija kamatna stopa - 1,2% (EKS 1,21%) na iznos depozita od 2.000 KM uz rok oročenja 24 mjeseca.

Više informacija o pogodnostima koje donosi prenos redovnih mjesečnih primanja u Raiffeisen banku dostupno je na: https://raiffeisenbank.ba/stanovnistvo/proizvodi-i-usluge/vrijeme-je-za-lakse-bankarstvo.

Kopirati
Drag cursor here to close