Načelnik objavio natječaj

Prozor-Rama: Nakon što je naručen automobil od 132.000 KM, stari prodaju za 40.000 KM

Pravo sudjelovanja na licitaciji, kako navode, imaju sve pravne i fizičke osobe koje uz zatvorenu ponudu uplate depozit u vrijednosti 1.000,00 KM
Gospodarstvo / Novac | 08. 03. 2021. u 10:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Načelnik Općine Prozor-Rama objavio je natječaj o prodaji službenog motornog vozila, putem licitacije prikupljanja zatvorenih pismenih ponuda.

Predmet prodaje je službeno motorno vozilo, vlasništvo općine Prozor-Rama i to VW Passat B8 2.0 Bi-TDI SCR 4motion BMT DSG Highline, s početnom cijenom od 40.000 KM.

Pravo sudjelovanja na licitaciji, kako navode, imaju sve pravne i fizičke osobe koje uz zatvorenu ponudu uplate depozit u vrijednosti 1.000,00 (tisuću) KM na račun: 3382102200070547 općine Prozor-Rama.

Depozit se vraća nakon zaključenja licitacije svim ponuditeljima, osim ponuditelja koji je proglašen najpovoljnijim.

Najpovoljnijem ponuditelju depozit se vraća nakon uplate ukupno ponuđenog iznosa.

Ponuditelj čija ponuda bude prihvaćena, odnosno kupac je dužan pristupiti zaključenju ugovora u roku od 3 (tri) dana od proglašenja pobjednika licitacije.

Podsjetimo, krajem siječnja ove godine, Općina Prozor-Rama raspisala je javnu nabavku za kupovinu novog putničkog automobila za potrebe ureda načelnika procijenjene vrijednosti 132.800 KM bez PDV-a.

Automobil, opisan kao ''limuzina sedan'' duga najmanje 4,9 metara, mora da bude crne boje, sa automatskim mjenjačem i motorom od najmanje 210 kilovata snage.

Općina je prije tri godine kupila automobil od 76.000 KM, a taj automobil se sada prodaje.

Kada se nabavka završi, ovo će postati najskuplji službeni putnički automobil kupljen u Bosni i Hercegovini u posljednje tri godine, prema podacima Baze službenih automobila.

Jozo Ivančević, načelnik Općine Prozor-Rama, smatra da je nabavka ovog automobila opravdana i da se “mora imati neka sigurnost na putu”.

''Ako imamo proračun i sredstva osigurana, u čemu je problem? Kako mislite da je skupo? Ako se nešto uzme evo za Općinu, to je odobreno na Općinskom vijeću, Vijeće je odobrilo. U čemu je problem? Radi Općina, radi mnoge projekte milijunske, i sad vama bitno neko auto od stotinu i nešto tisuća maraka'', kaže Ivančević, koji je načelnik od 2008. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close