Akcija "Trocadero"

Oduzete cigarete vrijedne više od pola milijuna KM

Akcija je provedena pod nadzorom Tužiteljstva BiH, a po naredbama Suda BiH.
Gospodarstvo / Novac | 04. 03. 2021. u 10:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru operativne akcije kodnog naziva "Trocadero", policijski službenici Policijske uprave Banja Luka izvršili su pretres na šest lokacija te pronašli i oduzeli 192.500 paklica cigareta bez akcizne markice, čija tržišna vrijednost premašuje pola milijuna KM.

Policija je pretresla objekte koje koriste osumnjičena lica S.K. i S.S. iz Banja Luke i R.G. iz Glamoča na području Grada Banjaluka, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo "Nedopuštena trgovina i promet akciznih proizvoda".

Tom prilikom je pronađeno je i oduzeto ukupno 192.500 paklica cigareta bez akcizne markice, teretno vozilo marke "VW Crafter", veća količina novca za koji postoje osnovi sumnje da potiče iz krivičnog djela, mobilni telefoni, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela, priopćeno je iz MUP-a RS.

Podsjećamo, u jučerašnjim aktivnostima javnost je obavještena o oduzimanju 160.000 paklica cigareta bez akcizne markice, dok je po završetku aktivnosti pronađeno i oduzeto još 32.500 paklica cigareta bez akcizne markice.

Akcija je provedena pod nadzorom Tužiteljstva BiH, a po naredbama Suda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close