Radovi i promet

Novi prometni izazovi za vozače u Mostaru

Gospodarstvo / Novac | 06. 09. 2017. u 13:22 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi izazov za vozače na mostarskim prometnicama, ovog puta kod naselja Zalik. Kako je već prije najavljeno iz Gradske uprave Mostara, započeli su radovi na izgradnji kružnog toka iza Osnovne škole Zalik, na glavnoj prometnici u Ulici maršala Tita.

Zbog izvođenja spomenutih radova, došlo je do suženja kolnika iz smjera sjevera prema ulazu u grad. Tako se kompletan promet 'prebacio' u krajnji desni dio kolnika, gledajući iz smjera grada prema sjeveru.

Postavljena je privremena prometna signalizacija, međutim nema svjetlosne signalizacije, te se posebna pažnja skreće vozačima prilikom prometovanja u noćnom terminu.

Također, privremena prometna signalizacija je postavljena i kod Đačkog doma (križanje ulica Stjepana Radića i kralja Tvrtka) gdje je, kada se vozi iz smjera Rondoa prema raskrižju kod galerije 'Aluminij', obavezan smjer udesno prema hotelu 'Mostar'.

Međutim mnogi vozači ne poštuju privremeno postavljenu signalizaciju, te vrše skretanje ulijevo prema starom tržnom centru, te tako dovode u opasnost sebe i druge vozače. Posljednjih dana izvode se radovi u Ulici kardinala Stepinca, na prilazu Carinskom mostu, te se vozačima i na ovom dijelu skreće pažnja na poštivanje privremeno postavljene signalizacije.

Kopirati
Drag cursor here to close