raiffeisenbank.ba

Nove funkcionalnosti u okviru Raiffeisen Mobilnog Bankarstva

Raiffeisen Mobilno Bankarstvo najbolje ocijenjena aplikacija od strane korisnika
Gospodarstvo / Novac | 29. 11. 2021. u 09:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Raiffeisen Mobilno Bankarstvo

U cilju poboljšanja korisničkog iskustva klijenata, nova aplikacija Raiffeisen Mobilno Bankarstvo je sada bogatija za nove funkcionalnosti.

Riječ je o aplikaciji koja uspješno funkcionira već dvije godine i koja se pokazala kao veliki uspjeh uz udvostručen broj novih korisnika u jednoj godini i visok stupanj zadovoljstva klijenata.

Raiffeisen Mobilno Bankarstvo korisnici su, putem Play Store i App Store, ocijenili kao najbolju aplikaciju na tržištu BiH pri čemu su uzete u obzir samo aplikacije s više od 30 ocjena korisnika.

Video: RMB - Reaktivacija aplikacije

Odnedavno, RMB korisnici mogu putem web linka samostalno izvršiti reaktivaciju pristupnih kodova za aplikaciju. To znači da korisnici kojima se zbog pogrešno unesenog koda aplikacija zaključa mogu u svega nekoliko minuta generirati novi kod putem web stranice Banke.

Mogućnost samostalne aktivacije aplikacije dostupna je i prilikom zamjene mobilnog uređaja.

Također, u okviru ove aplikacije dostupna je funkcionalnost ''Moj financijski izvještaj'' koja predstavlja analizu transakcija i potrošačkih navika klijenta, te načina korištenja kartica predstavljenu u okviru widgeta na početnoj strani RMB aplikacije.

Video: Uz RMB možete primati i slati novac kontaktima iz imenika telefona

Putem opcije ''Plati kontaktu'' u okviru Raiffeisen Mobilnog Bankarstva klijenti imaju mogućnost prijema i slanja novca kontaktima iz imenika telefona, bez potrebe za posjetom poslovnici Banke. Postojeći RMB korisnici mogu u okviru aplikacije registrirati račun za prijem i slanje uplata.

Da bi osobe koje nemaju račun u Raiffeisen banci niti instaliranu RMB aplikaciju primile novac, potrebno je najprije da instaliraju aplikaciju te da u okviru nje registriraju račun.

Kopirati
Drag cursor here to close