Javni natječaj

Mostar: Nitko ne želi postavljati tende u Starom gradu

Gradonačelnik Grada Mostara 5. travnja donio je posebnu Odluku o pokretanju postupka javne nabave putem konkurentskog postupka
Gospodarstvo / Novac | 02. 06. 2019. u 15:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Javni natječaj za izradu i postavljanje nadstrešnica-tendi u mostarskom Starom gradu poništen je, objavljeno je u petak na stranicama Grada Mostara.

Naime, Gradonačelnik Grada Mostara 5. travnja donio je posebnu Odluku o pokretanju postupka javne nabave putem konkurentskog postupka s namjerom provođenja E-aukcije za nabavku radova, ali se na natječaj nitko nije prijavio.

Povjerenstvo za javne nabavke Agencije "Stari grad", izvršitelja ovog tendera koju je Grad ovlastio, pristupila je ''otvaranju ponuda predmetnih radova, te zapisnički konstatirala da u zakazanom roku na adresu Agencije 'Stari grad' nije dostavljena niti jedna ponuda, mada je 14 ponuđača preuzelo tendersku dokumentaciju s portala Agencije za javne nabavke BiH, 27. svibnja''.

Mostarski Gradonačelnik je, na temelju tog zapisnika, dva dana poslije donio odluku o poništavanju javnog natječaja.

Za izrađivanje i postavljanje tendi u Starom gradu po Proračunu Grada za ovu godinu osigurano je 39.000 maraka (bez PDV-a), stoji u odlukama objavljenim na stranicama Grada Mostara i Agencije 'Stari grad'.

Kopirati
Drag cursor here to close