Sve je lakše kad se podijeli

Kupovina je lakša kad je podijelite na rate

Ako ste u dilemi oko troškova kupovine, predlažemo da razmislite o plaćanju Addiko Mastercard karticom i podjeli na rate. Jer sve je lakše kad se podijeli.
Gospodarstvo / Novac | 24. 11. 2022. u 13:59 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstojećih nekoliko dana period su u godini kada većina ljudi kupuje vrlo intenzivno. „Black week“ groznica je već počela, a primamljive ponude dodatni su razlozi za intenzivniju kupovinu. Ako ste u dilemi oko troškova kupovine, predlažemo da razmislite o plaćanju Addiko Mastercard karticom i podjeli na rate. Jer sve je lakše kad se podijeli.

Kupovina na rate od danas je još jednostavnija i jeftinija uz Addiko Mastercard kreditnu karticu. Sve do 31.12.2022. svaku kupovinu koju platite Addiko Mastercard kreditnom karticom možete podijeliti na maksimalno 24 rate, bez bilo kakve kamate i naknade. Dovoljno je da imate dobru volju za kupovinu, Addiko Mastercard karticu i Addiko Mobile, mobilno bankarstvo putem kojeg vaše transakcije dijelite na dvije, tri ili čak 24 rate, koliko vam odgovara. Ovu pogodnost korisnici kartica mogu iskoristiti za bilo koju kupovinu u zemlji, inostranstvu ili online kupovinu.

„Pretpraznične kupovine, ali i predstojeća sniženja moguće je platiti Addiko Mastercard kreditnom karticom. U skladu s tim smo omogućili podjelu plaćanja do maksimalno 24 rate, bez bilo kakvih dodatnih troškova, jer u okviru ove akcije klijenti mogu putem našeg mobilnog bankarstva plaćanje podijeliti bez kamata i naknada“, kažu nam u Addiko Bank Sarajevu, te dodaju da klijenti za Addiko Mastercard kreditnu karticu mogu aplicirati i online, putem ovog linka.

Više detalja o ovoj atraktivnoj ponudi moguće je dobiti i na predstojećim druženjima sa klijentima u tržnim centrima. Naredno druženje sa klijentima je 26.11. u Mostaru u TC Mepas, u periodu od 12:00 do 16:00 sati.

Naravno sve informacije o ponudi zainteresirani mogu dobiti i putem weba na Addiko Mastercard kreditna kartica - Addiko Bank Sarajevo (addiko-fbih.ba), FB stranici Addiko Bank Sarajevo, kontaktiranjem našeg kontakt centra 033 866 666, te posjetom bilo kojoj poslovnici.

Kopirati
Drag cursor here to close