Namjenskim kreditom do solarnih panela

Financiranje solarnih panela u domaćinstvima uz namjenski kredit UniCredit Bank

Gospodarstvo / Novac | 31. 08. 2022. u 12:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ugradnja solarnih panela privlačna je odluka koja mnogim domaćinstvima može pomoći da s vremenom smanje troškove energije i upotrebu konvencionalne energije. Ima pozitivan utjecaj na okoliš, jer se korištenjem ove vrste energije ne utječe na globalno zatopljenje.

S obzirom na to da je prelazak na “zelenu”, odnosno “čistu” energiju te vođenje računa o klimatskim promjenama dio aktivnosti koje su neophodne kako bismo osigurali put ka održivoj budućnosti, UniCredit Bank je u svoju ponudu kreditnih proizvoda za fizičke osobe uvela i namjenski kredit za financiranje solarnih panela.

Namjenskim kreditom za solarne panele moguće je financirati kupovinu solarnih panela i prateće opreme te prateće troškove, a namjena kredita se dokazuje dostavljanjem predračuna/računa distributera.

Pored pozitivnog utjecaja na okoliš, korištenje solarne energije dugoročno omogućava financijske uštede. “Konkretni izračuni ušteda su individualni jer ovise o različitim parametrima, od čega je lokacija instalacije solarnih panela jedan od njih”, izjavio je Dragan Ćavar, član Uprave odgovoran za Maloprodaju UniCredit Bank d.d. i dodao da “Porastom cijena energenata na svjetskom tržištu te okretanjem ka “zelenim” rješenjima, solarna energija predstavlja dugoročnu investiciju koja će osigurati uštede sredstava, ali i zdraviju budućnost.”

Uvjete kreditiranja, kao i listu distributera, možete pogledati ovdje.

Mislimo zajedno na budućnost!

Kopirati
Drag cursor here to close