Fiskalni sustavi

U Mostaru održan Tring - Telethings Tehnology Days

Radi se o novim fiskalnim uređajima - TRING, vodećeg proizvođača fiskalnih sustava u BIH, a koji su usklađeni s najnovijim pravilnicima o fiskalizaciji a koja podrazumijevaju printanje QR koda na fiskalnom računu te prijenos svakog računa na servere
Gospodarstvo / Novac | 06. 07. 2021. u 08:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak, 25.6.2021, u Mostaru, održan je drugi Tring - Telethings Tehnology Days.

Prezentirali smo nove proizvode i rješenja na kojima smo radili u proteklom razdbolju.

Radi se o novim fiskalnim uređajima - TRING, vodećeg proizvođača fiskalnih sustava u BIH, a koji su usklađeni s najnovijim pravilnicima o fiskalizaciji, a koja podrazumijevaju printanje QR koda na fiskalnom računu te prijenos svakog računa na servere Porezne uprave.

Naši partneri su upoznati s poboljšanjima i novim mogućnostima koje dodatno olakšavaju rad s Tring fiskalnim sustavima.

U drugom dijelu prezentacije, firma Telethings je predstavila svoja rješenja i proizvode iz oblasti Pametni Grad, Pametna Kuća i Industrija 4.0 kao i praktične implementacije ovih rješenja koja rješavaju određene probleme krajnjih korisnika.

Još jednom smo dokazali da možemo razvijati vrhunska rješenja i u BIH. Osim toga, svi proizvodi su proizvedeni u BIH, što svemu daje dodatnu vrijednost.

Vjerujemo da su naši partneri zadovoljni svime prezentiranim te se radujemo uspješnom nastavku suradnje.

Tring - Telethings Technology Days se nastavlja u srijedu u Sarajevu, gdje ćemo sve gore navedeno prezentirati našim partnerima iz Sarajeva i Zeničko-dobojskog kantona.

Vidimo se uskoro i idemo dalje - ZAJEDNO !

Vaš Tring - Telethings Team

Prema službenim informacijama od strane Federalnog Ministarstva financija ("Službene novine Federacije BiH", broj: 28/21), krajnji rok za početak primjene novog Pravilnika Zakona o fiskalizaciji je 1.9.2021.g. Dakle, nakon navedenog datuma trenutni fiskalni uređaji koji rade po trenutnom pravilniku se neće moći više fikslizirati.

Tring kao lider na tržištu kada je u pitanju fiskalizacija i jedini ovlašteni proizvođač fiskalnih uređaja na području BiH, je ovu informaciju dočekao spremno, te je već uspio završiti testiranje i certifikaciju uređaja koji rade po novom Pravilniku Zakona o fiskalizaciji.

Shodno tome, vrlo brzo će te moći naći u prodaji fiskalne uređaje od ovog proizvođača, koje će te moći kupiti preko njihovih ovlaštenih partnera. I na ovaj način su još jednom dokazali da su zaista lideri na tržištu kada je u pitanju proizvodnja i distribucija fiskalnih uređaja.

Kopirati
Drag cursor here to close