Sparkasse banka

50 KM za prvih 100 umirovljenika

U znak dobrodošlice, prvih 100 umirovljenika koji ugovore prijenos mirovine u Sparkasse banku, na poklon će dobiti po 50 KM.
Gospodarstvo / Novac | 20. 04. 2022. u 11:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru akcije "Lijepe stvari se dese kad se penzija prenese" Sparkasse banka donosi poseban benefit za građane Bosne i Hercegovine starije životne dobi.

U znak dobrodošlice, prvih 100 umirovljenika koji ugovore prijenos mirovine u Sparkasse banku, na poklon će dobiti po 50 KM.

Akcija s poklonom dobrodošlice je namijenjena umirovljenicima koji postanu klijenti banke i ugovore prijem mirovine na račun otvoren u Sparkasse banci, i traje do
utroška sredstava predviđenih za poklon iznos, odnosno za prvih 100 klijenata.

Ova akcija je jedna od aktivnosti s kojom Sparkasse banka nastoji da kroz određene benefite, ali i povoljnije cijene proizvoda i usluga podrži skupinu klijenta starije životne dobi te im olakša brigu o financijama.

U tom kontekstu, Sparkasse Bank ima i posebno kreiran SparPaket usluga, koji je prilagođen umirovljenicima i njihovim potrebama za financijskim uslugama, a koji ima
jedinstvenu mjesečnu cijenu od samo 1,49 KM.

Ovaj paket uključuje nekoliko bankarskih proizvoda i usluga koje najčešće koristi ova populacija, u paketu su bez naknade, a to su: otvaranje i vođenje tekućeg računa, izdavanje Mastercard debitne kartice, plaćanje osam režijskih računa mjesečno na šalteru Banke bez provizije te IVR usluga, odnosno telefonska provjera prijema mirovina.

Više informacija o SparPaketu za penzionere možete dobiti putem besplatne Info linije 080 02 02 10 ili web stranice Sparkasse banke.

Foto: PR / Sparkasse banka: 50 KM za prvih 100 umirovljenika 
Kopirati
Drag cursor here to close