Sarajevo

Early Bird za treće izdanje Woman.Comm konferencije

Pod sloganom „Mi smo snaga komunikacije vol. 3“ bit će obrađene brojne značajne teme koje za cilj imaju da osvijeste javnost o važnosti i snazi komunikacije u promjenama društva te o činjenici da smo svi mi upravo ta snaga i da imamo moć promjene.
Gospodarstvo / Flash | 20. 06. 2024. u 13:59 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ove godine stiže nam treće izdanje Woman.comm konferencije koja polako dobiva status jednog od najvećeg i najkvalitetnijeg događaja u svijetu komunikacija, kako u BiH tako i u regiji. Konferencija će biti održana 15. i 16. listopada u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu, dok će dodjela Woman.Comm of The Year nagrada biti upriličena u Gradskoj vijećnici (15. 10.).

Istaknuti govornici i panelisti

Ova prestižna konferencija okupit će stručnjake i profesionalce iz različitih sektora komunikacija, poslovanja i tehnologije sa ciljem promoviranja trendova i inovacija, ali i osnaživanja žena koje čine većinu u svijetu komunikacijske industrije.

Lada Tedeschi Forio, Ida Prester, Davor Bruketa, Sašo Dimitrovski, Lea Stanković, Dunja Ivana Ballon i Vanda Kučera samo su neka od imena koja ćete moći vidjeti i čuti na konferenciji.

Teme konferencije

Pod sloganom "Mi smo snaga komunikacije vol. 3" bit će obrađene brojne značajne teme koje za cilj imaju da osvijeste javnost o važnosti i snazi komunikacije u promjenama društva te o činjenici da smo svi mi upravo ta snaga i da imamo moć promjene.

Prvog dana fokus će biti stavljen na balkansko komunikacijsko tržište te na budućnost istraživanja tržišta u BiH, dok će drugi dio bit će posvećen ženskim pravima, prevenciji nasilja i rodno zasnovanom nasilju.

Drugog dana konferencije naučit ćemo kako da država postane brend i kako da komuniciramo vrijednosti države, zatim ćemo saznati ima li kreativnost budućnost sa umjetnom inteligencijom, koji su trendovi u digitalnom marketingu, te ćemo se podsjetiti zašto PR uz sve trendove ne gubi svoju vrijednost.

Woman.comm Of The Year

Kruna konferencije bit će Gala veče koje će se održati 15. 10. u Vijećnici. Ovo glamurozno veče prilika je da se promoviraju i nagrade sve žene koje su dale svoj doprinos u razvoju komunikacijske industrije u Adriatic regiji.

Nagrade će biti dodijeljene u više kategorija: Woman.Comm of The Year Marketing star, PR star, Media star, Agency star, Rising star, Employer branding star, Digital marketing star, CSR star, Design/Creative star, Regional ambassador star i Special star.

Gala večeru i svečanu dodjelu Woman.Comm of the Year 2024. nagrada obogatit će muzički gosti, Amira Medunjanin i Boško Jović.

Networking prilike

Sudionici konferencije imaju priliku da se povežu sa liderima industrije, sudjeluju u diskusijama i prošire svoje profesionalne mreže. Stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme! Early bird prijave su već počele, a do 15.7.2024. možete kupiti dvije ulaznice po cijeni jedne. Sve detalje potražite na stranici womancomm.club.

Kopirati
Drag cursor here to close