Vlada HNŽ

Vlado Čuljak novi ravnatelj Službe za zapošljavanje HNŽ-a

Vijesti / Flash | 29. 11. 2011. u 13:14 M.U.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada Hercegovačko-neretvanske županije na 3. sjednici, održanoj danas u Mostaru, imenovala je Vladu Čuljka za novog ravnatelja Službe za zapošljavanje HNŽ. Također, Vlada je razmotrila izvješća o zatečenom stanju u ministarstvima, te usvojila Program rada Vlade za studeni i prosinac ove godine.

Vlada je usvojila više odluka i izvješća iz resora Ministarstva financija, među kojima, odluke o utvrđivanju osnovice za isplatu plaća i o utvrđivanju naknade za topli obrok za mjesec studeni svim korisnicima koji plaću primaju iz Proračuna HNŽ, te izvješće o izvršenju Proračuna HNŽ za razdoblje 1.1.-30.9. 2011. godine.

Na prijedlog ministra zdravstva, rada i socijalne skrbi dr. Mladena Boškovića, Vlada je usvojila odluku o utvrđivanju visine uplate doprinosa za zdravstveno osiguranje djece od rođenja do 18 godine života i osoba nakon navršenih 65 godina života, koje nisu zdravstveno osigurane po drugom osnovu, te postupku priznavanja statusa osigurane osobe.

Iz resora Ministarstva pravosuđa, uprave i lokalne samouprave, Vlada je prihvatila informaciju o radu notara u HNŽ za 2010. godinu, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close