Općinski sud

Presuda zbog boce u glavu u mostarskom klubu

Vijesti / Crna Kronika | 09. 05. 2024. u 13:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općinski sud u Mostaru, dana 7. svibnja, donio je presudu kojom je optuženu M.A. proglasio krivom što je dana 19. veljače 2023. godine oko 00:30 sati u Mostaru u Vukovarskoj ulici, dok su se oštećene M.V. i K.B. nalazile u ''Taboo bar i Restaurant'' u društvu sa S.B. i S.M. i nakon stalnog guranja, udaranja i mahanja kosom koja je upadala u lice oštećenoj M.V. od strane osumnjičene, te kada je oštećena upozorila da to ne čini, uzela je bocu Jack Daniel'sa i udarila istu u predjelu glave pa je oštećena od udarca pala na pod.

Prema informacijama iz Općinskog suda Mostar, a koju nam je potvrdio odvjetnik Goran Crnjac, punomoćnik oštećene, od posljedica udarca oštećena je zadobila ozljede glave u vidu rane na glavi koje ozljede su lake tjelesne ozljede, a potom je uzela čašu i bacila u predjelu lice K.B., uslijed čega je ista zadobila tjelesne ozljede u vidu rane na desnoj strani čela i ozljede desne podlaktice s ranom s prednje strane.

Time je M.A. počinila kazneno djelo Laka tjelesna ozljeda, pa joj je Sud izrekao uvjetnu osudu te utvrdio jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 3 mjeseca, a koja se neće izvršiti ukoliko optužena u roku od jedne godine računajući od dana pravomoćnosti presude, ne počini novo kazneno djelo.

Kopirati
Drag cursor here to close