Pomoćna pista

Utrke ubrzanja u Mostaru: Adrenalin, glazba i djevojke

AutoMoto / Testovi | 14. 06. 2015. u 16:52 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pomoćna pista mostarske zračne luke ovog vikenda bila je domaćinom adrenalina i lijepih djevojaka. Mostar je bio domaćin utrka na 402 metra, a održane su utrke za Kup Srbije, Kup Hrvatske, Prvenstvo BiH, te međunarodni Kup (FIA zone event) klase Pro.

Prema riječima organizatora Seada Agića za Bljesak.info na ovom natjecanju ukupno je sudjelovalo oko 90 natjecatelja iz država regije.

"Ipak, ono što je u sklopu ovog sporta su i kvarovi, tako da smo imali odustajanja što na samom mjestu događaja, tako i tijekom transporta do Mostara gdje su kod pojedinaca kvarovi uvjetovali sudjelovanje na ovom događaju", rekao je Agić.

Na ovom natjecanju održane su utrke u klasama 16+, 15, 14, 13, 12, 11, 10, 9 (drag). Osim toga održan je i zabavni dio, te car wash uz atraktivne djevojke što je privuklo dosta pažnje.

"Imali smo i određenih poteškoća pred sami početak natjecanja, međutim i taj dio smo riješili, te je sve proteklo u najboljem redu. Bilo je malo kašnjenja, ali sve što je bilo planirano za prvi dan je i odrađeno. Isto tako je i sa drugim, finalnim danom natjecanja", rekao je Agić.

U organizaciji AK Hercegovina, na pomonoj pisti Blagaj/Kosor u Mostaru, ovaj je vikend organizirane utrke ubrzanja na...

Posted by Bljesak.info on Sunday, June 14, 2015
Kopirati
Drag cursor here to close