Iz SAD-a

'Uhvaćen' novi model BMW-a

AutoMoto / Testovi | 21. 11. 2016. u 17:20 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Špijunski' fotografi, koji širom svijeta pokušavaju 'uloviti' buduće automobilske modele prije službene premijere, uspjeli su snimiti novi najveći SUV bavarskog proizvođača.

BMW X7 još uvijek je gotovo sasvim prekriven maskirnom folijom, ali se jasno vide konture masivnog vozila koje će imati zadatak da parira Mercedesovom SUV modelu GLS.

BMW-ov sedmosjed najavljen je prije nekoliko godina, a proizvođač je do sada uspješno držao u tajnosti njegov razvoj. Kada se pojavi na tržištu, X7 će osim prostrane kabine kupcima nuditi luksuz ekvivalentan onom u limuzini BMW Serije 7.

X7 će se izrađivati u Sjedinjenim Državama, u tvornici u Spartanburgu, gdje BMW proizvodi gotovo sve svoje SUV modele, prenosi B92.

Baziran na CLAR mehaničkoj platformi, moći će prevesti do 7 putnika, u tri reda sjedišta. Očekuje se da će novi SUV imati premijeru 2018., kada bi trebao stići i u prodajne salone. BMW je ranije priopćio da planira godišnju proizvodnju od oko 50.000 jedinica.

I dok je dizajn vozila još uvijek dobro čuvana tajna, na Internetu su se pojavili prvi neslužbeni renderi koji otkrivaju mogući izgled modela X7.

Kopirati
Drag cursor here to close