Scout za 2017.

Nova Škoda je pred nama

AutoMoto / Testovi | 23. 12. 2016. u 23:12 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Škoda nam na žličicu otkriva osvježenu gamu modela Octavia, a danas je red na 'cross verziju Scout. Poslije regularne varijante i RS verzije, u prilici smo vidjeti kako izgleda Škoda Octavia Scout za 2017.

Stilske intervencije, prije svega na farovima, iste su kao i na ostalim redizajniranim Octavijama. Kao i do sada, Scout za 2017. baziran je na karavan varijanti Škodinog najprodavanijeg automobila, ali je za razliku od standardnog Combi modela odstojanje od tla veće za oko 3 cm.

U Škodi kažu da Octavia Scout ima respektabilne terenske sposobnosti za jedan model ovog tipa. Automobil može savladati napadni kut od 16,6 stupnjeva, dok je silazni nešto manji i iznosi 14,5 stupnjeva.

Scout je standardno opremljen pogonom 4x4, pa će se dobro snalaziti na različitim putnim podlogama i terenima. Kao i svi slični 'cross' modeli, i ovaj ima zaštitne dodatke na donjim dijelovima karoserije i posebna ojačanja ispod prednjeg i zadnjeg branika.

Kupci će moći birati između tri četvorocilindarska turbo motora, 1.8 litarskog benzinca sa 180 ks i dva 2.0 dizelaša, sa 150 i 184 ks.

Kopirati
Drag cursor here to close