Konkurencija BMW-u X6

Mercedes GLE bez kamuflaže

AutoMoto / Testovi | 28. 12. 2014. u 18:33 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve do sada, BMW X6 nije imao konkurenciju ni na ulici, ali ni u načinu na koji je podijelio publiku. Naime, ili vam je bio najružnije vozilo koje ste ikada vidjeli ili ste svim srcem željeli da ga imate. Izgleda da je dovoljan broj ovih iz druge grupe da je i Mercedes odlučio uzeti svoj udio. Na frankfurtskim ulicama je uslikan Mercedesov model GLE bez kamuflaže čiji je zadatak da stane na crtu BMW-u X6.

Masivan i napumpan prednji dio Mercedesa GLE, razne konture po haubi, kromirani detalji i trokraka zvijezda veličine one na kamionu bit će prva stvar koju ćete uskoro vidjeti u svom retrovizoru.

Dok vas bude preticao, bit će vam potrebno nekoliko sekundi da sagledate sve elemente zadnjeg dijela i da shvatite koje su razlike ovog modela u odnosu na X6. Ipak, ne bi trebalo da se previše bavimo pitanjem razlika između dva modela jer je riječ o zasebnoj klasi vozila, prenio je B92.

Bavljenje tom temom nije puno korisnije od diskusije o tome koliko su slični zadnji dijelovi dva karavana ili dvije limuzine. Novi model će premijerno biti predstavljen na Sajmu u Detroitu tijekom siječnja 2015. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close