Novi koncept

Hyundai prelazi na luksuzne automobile

AutoMoto / Testovi | 12. 08. 2015. u 09:37 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Korejski proizvođač predstavio je u Los Angelesu koncept Vision G Coupe kao najavu budućih modela kojima će zakoračiti u segment luksuznih automobila. Hyundai smatra da je spreman upustiti se u borbu za osvajanje kupaca premijum automobila i to pokazuje novim konceptom.

Vision G Coupe preuzima stilske elemente od modela Genesis Sedan iz 2013, uz neophodnu dozu luksuza. Dinamične linije automobila naglašene su dugačkom haubom i niskom siluetom, a snaga koja se krije ispod haube simbolično je nagovještena masivnom maskom hladnjaka i proširenim lukovima iznad kotača.

Kabina, koja nudi prostor za četiri odrasla putnika, obiluje premijum detaljima - od kožnih sjedišta preko ukrasnih detalja od drveta, do pozlaćenih elemenata enterijera i Lexicon audio sustava, navodi B92.

Hyundai nije otkrio previše tehničkih detalja, ali je potvrđeno da auto dobiva pogon od 5.0 litarskog V8 motora sa 425 ks (313 kW) i 518 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Novi koncept imat će svjetsku premijeru polovinom mjeseca na izložbi Pebble Beach Concours d’Elegance u Kaliforniji.

Kopirati
Drag cursor here to close