BIHAMK upozorava

Zbog snijega obustava prometa na više cestovnih pravaca u BiH

Zbog popriječenih teretnih vozila na prevoju Karaula na dionici Olovo-Kladanj, putnička vozila prometuju otežano, jednom prometnom trakom.
AutoMoto / Stanje na cestama | 07. 02. 2022. u 14:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog sniježnih padalina obustavljen je promet za teretna vozila s prikolicom i šlepere na cestovnim pravcima Olovo-Kladanj, Travnik-Donji Vakuf i Ljubogošta-Podromanija.

Na dionicama Sarajevo-Olovo (Nišići) i Sarajevo-Konjic (Ivan), za teretna vozila s prikolicom i šlepere obvezna je upotreba lanaca.

Zbog popriječenih teretnih vozila na prevoju Karaula na dionici Olovo-Kladanj, putnička vozila prometuju otežano, jednom prometnom trakom.

Zbog prometne nezgode, jednom trakom naizmjenično prometuje se u mjestu Špionica na cestovnom pravcu Srebrenik-Orašje.

Nove padaline i ugažen snijeg na kolniku usporavaju promet na većini cestovnih pravaca u našoj zemlji. Zbog jakih udara vjetra upozorava se na ceste u zapadnoj i jugozapadnoj Bosni, kao i na području Zeničko-dobojskog kantona. Skreće se pozornost i na učestale odrone zemlje ili kamenja.

Apelira se na vozače da na svim dionicama voze maksimalno oprezno i da na put ne kreću bez zimske opreme.

Zbog radova u tunelu Crnaja na putu Konjic-Jablanica tijekom dana prometuje se naizmjenično, jednom trakom, dok se u noćnim satima (23.30 do 04.30 sati) promet obustavlja.

Na graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta, piopćeno je iz BIHAMK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close