Potpuna obustava

Zatvorena cesta Rakitno-Blidinje; noćas nema čišćenja

Nadležne službe zamolile su sve vozače da budu odgovorni i ne koriste ovu dionicu ceste.
AutoMoto / Stanje na cestama | 29. 11. 2021. u 21:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog velikog nevremena, snijega i bure cesta Rakitno-Blidinje nije prohodna i kako doznajemo noćas se neće čistiti zbog izuzetno teških uvjeta.

Nadležne službe zamolile su sve vozače da budu odgovorni i ne koriste ovu dionicu ceste.

Inače, prometnice u općini Tomislavgrad su uglavnom prohodne ali se u svim pravcima promet dvija otežano zbog stvaranja snježnih nanosa i slabog održavanja dionica od strane službe za održavanje.

Na dionici magistralnog puta M-6.1 Posušje-Tomislavgrad (na području Mesihovine) promet se odvija naizmjenično na način da se ta dionica povremeno zatvori zbog tegljača koji zbog neposjedovanja odgovarajuće zimske opreme zastanu ili prepriječe put stvarajući iza sebe veće kolone vozila.

Promet je također uslijed zastoja kamiona bio obustavljen i na dionici puta koji vodi prema Livnu odnosno prema graničnom prijelazu Kamensko.

Otežano se prometuje i na ostalim dionicama magistralnih i lokalnih cesta općine Kupres s tim da iz policije upozoravaju na dionici magistralnog puta od Tomislavgrada i Šujice gdje također snježni nanosi stvaraju probleme.

Kako se doznaje iz PU Tomislavgrad, njihovi djelatnici su na terenu i nastoje uspostaviti koordinaciju sa svim sudionicima prometa.

Kopirati
Drag cursor here to close