Upozorenje iz BIHAMK-a

Vozači, mudro birajte vrijeme putovanja

Usporeno, zbog radova, prometuje se na putnim pravcima: Doboj-Rudanka, Stolac-Hutovo (mjesto Cerovica), Posušje-Tomislavgrad (naselje Čitluk) i Banovići-Živinice.
AutoMoto / Stanje na cestama | 22. 06. 2021. u 08:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog izrazito toplog i sparnog vremena, iz Bosanskohercegovačkog auto-moto kluba (BIHAMK) pozvali su vozače da na put kreću u ranim jutarnjim ili kasnim večernjim satima.

Ako se putuje u najtoplijem dijelu dana, savjetuju se češće pauze.

Iz BIHAMK-a su pozvali i na maksimalan oprez i poštivanje prometnih propisa.

Zbog radova na mostu na dionici autoceste A-1 Sarajevo sjever-Podlugovi, prometuje se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova.

U tunelu Crnaja (Konjic-Jablanica) tijekom dana prometuje se naizmjenično, jednom trakom, a u noćnim satima na snazi je potpuna obustava prometa (od 23:00 sata do 04:30 sati).

Na putu Tuzla-Kalesija, zbog radova u tunelu Čaklovići, promet se obustavlja od 22 do 06 sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava, prenosi Anadolija. 

Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na cestu preko Dubrava.

Odroni i klizišta

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnoj cesti Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila prometuju otežano, dok je za teretna vozila obustavljen promet.

Usporeno, zbog radova, prometuje se na putnim pravcima: Doboj-Rudanka, Stolac-Hutovo (mjesto Cerovica), Posušje-Tomislavgrad (naselje Čitluk) i Banovići-Živinice.

Na graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

 

Kopirati
Drag cursor here to close