Stanje na cestama

Sporije odvijanje prometa na magistrali M-17 Buna – Tasovčići

Zbog niskih temperatura upozoravamo vozače na mjestimičnu poledicu na cestama u gorju, dok je u nizinama poledica moguća na prilazima tunelima i preko mostova.
AutoMoto / Stanje na cestama | 12. 01. 2020. u 08:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kolnici su suhi ili djelomično vlažni i skliski.  

Zbog niskih temperatura upozoravamo vozače na mjestimičnu poledicu na cestama u gorju, dok je u nizinama poledica moguća na prilazima tunelima i preko mostova.                        

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na dionicama cesta uz riječne tokove i u kotlinama.      Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozoravamo na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik.                                                                                                                                            Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.                            

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa vozače molimo za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:  - M-17 Buna – Tasovčići.

Zbog radova na R-425a Tromeđa - Zvirovići, obustavljen je promet  za teretna vozila i autobuse, dok se promet osobnih vozila obustavlja povremeno.                                                     

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Tijekom protekla 24 sata, nismo dobili informacije iz OC CZ Mostar, Čitluk, Konjic, Stolac, Neum, Jablanica, Prozor-Rama i od Službe CZ Ravno, priopćeno je iz Centra civilne zaštite HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close