Stanje na cestama

Zbog radova usporen promet na putnim pravcima Grude-Ljubuški i Stolac-Hutovo

Vozačima se skreće pažnja na moguće sitnije odrone zemlje ili kamenja na cesti.
AutoMoto / Stanje na cestama | 24. 09. 2021. u 08:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kolnik je suh, a frekvencija vozila umjerenog intenziteta, izuzev dionica u gradskim središtima gdje je u jutarnjim satima promet vozila pojačan. Magla mjestimično smanjuje vidljivost na dionicama koje prolaze kroz kotline i uz riječne tokove. Vozačima se skreće pažnja na moguće sitnije odrone zemlje ili kamenja te iz BHAMK-a apeliraju za opreznu vožnju, prilagođenu uvjetima na putu.

Na autoputu A-1 zbog radova na dionici Sarajevo sjever-Podlugovi, prometuje se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova.

U tunelu Crnaja (Konjic-Jablanica), prometuje se naizmjenično-jednom trakom, uz regulaciju semaforima.

Na putu Tuzla-Kalesija (zbog radova u tunelu Čaklovići), promet se obustavlja od 22 do 06 sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Usporeno, zbog radova, prometuje se i na putnim pravcima Grude-Ljubuški i Stolac-Hutovo.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnom putu Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila prometuju otežano, dok je za teretna vozila obustavljen promet.

Na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Kopirati
Drag cursor here to close