Stanje na cestama

Promet se odvija bez zastoja i posebnih ograničenja

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na dionicama cesta uz riječne tokove i u kotlinama.
AutoMoto / Stanje na cestama | 26. 02. 2021. u 08:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na većini cestovnih pravaca promet se odvija bez zastoja i posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje su u tijeku radovi.  

Magla mjestimice  smanjuje vidljivost na dionicama cesta uz riječne tokove i u kotlinama. Dionicama  cesta  koje  prolaze  usjecima  upozoravamo  na  moguće  odrone kamenja  i zemlje na kolnik.  

Na  dionicama  cesta  gdje  su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa vozače molimo za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa. 

Zbog radova u tunelu Crnaja na dionici M-17 Konjic-Jablanica, promet se odvija usporeno jednim prometnim trakom naizmjenično dok se u vremenu od 23:00 do 04:30 sati promet kroz tunel potpuno obustavlja.  

Zbog izvođenja radova na dionici M-16.2 Prozor – Jablanica u tunelu Jasen, osobna vozila prometuju obilaznicom u blizini, dok se vozila preko 7.5 t (osim autobusnog prometa) preusmjeravaju na alternativne pravce Mostar – Široki Brijeg – Posušje – Tomislavgrad – Kupres – Bugojno i Mostar – Sarajevo – Busovača – Novi Travnik – Bugojno.

Upozoravamo vozače na učestale odrone kamenja i zemlje na kolnik na dionici M-17.5 Blidinje – Jablanica.  Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:  M-17  Buna – Tasovčići,                                                                                                                                                   Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Ulaz u Hrvatsku  iz BiH moguć je samo uz obvezni PCR test ne stariji od 48 sati.

 

Kopirati
Drag cursor here to close