BIHAMK

Pojačan promet vozila na izlazu iz BiH na GP Doljani

Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta, priopćeno iz BIHAMK-a.
AutoMoto / Stanje na cestama | 19. 06. 2021. u 14:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pojačan je promet vozila na izlazu iz BiH na graničnom prijelazu Doljani.

Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta, priopćeno iz BIHAMK-a.

Zbog radova na mostu (M06) na dionici autoceste A-1 Sarajevo sjever-Podlugovi, prometuje se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova.

Zbog održavanja svjetskog kupa u raftingu, danas se do 17.30 sati na dionici Karanovac-Crna Rijeka prometuje jednom trakom naizmjenično.

U tijeku su radovi u tunelu Crnaja na dionici Konjic-Jablanica, gdje se tijekom dana prometuje naizmjenično, jednom trakom, dok se u noćnim satima (23-04.30 sati) promet kroz tunel obustavlja.

Radovi se izvode i u tunelu Čaklovići na putu Tuzla-Kalesija (dionici Simin Han-Caparde),gdje se promet od 22 do 06 sati obustavlja i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometuju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Od ostalih cesta sa aktualnim radovima izdvajaju se ceste: Doboj-Rudanka, Tarčin-Konjic (Donja Raštelica), Stolac-Hutovo (mjesto Cerovica), Posušje-Tomislavgrad (naselje Čitluk) i Banovići-Ribnica (na izlazu iz Banovića), kao i raskrsnica magistralnih cesta u Bosanskom Petrovcu.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnoj cesti Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila prometuju otežano, dok je za teretna vozila obustavljen promet.

Kopirati
Drag cursor here to close