Stanje na cestama

Pojačan promet na izlazima iz BiH

U tunelu Crnaja (Konjic-Jablanica) u funkciji su obje trake.
AutoMoto / Stanje na cestama | 28. 06. 2021. u 08:04 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na putevima u Bosni i Hercegovini jutros se prometuje po suhom kolovozu uz pojačanu frekvenciju vozila.

Zbog visokih dnevnih temperatura, preporučuje se da se na duža putovanja kreće u ranim jutarnjim ili kasnim popodnevnim satima, a ukoliko se putuje tijekom dana, savjetuju češće pauze.

U tunelu Crnaja (Konjic-Jablanica) u funkciji su obje trake. Do 1.7. ostaju obustave prometa u vremenu od 23 sata do 4:30 sati, uz povremena propuštanja vozila, ako se formiraju duže kolone. Od 1.7. u vremenu od 20.00 sati do 5.00 sati prometovat će se naizmjenično-jednom trakom.

Radovi se izvode u tunelu Čaklovići na putu Tuzla-Kalesija (dionici Simin Han-Caparde), gdje se promet od 22 do 06 sati obustavlja i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle saobraćaju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnom putu Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila prometuju otežano, dok je za teretna vozila obustavljen promet.

Pojačan je promet vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine na graničnim prelazima: Izačić, Velika Kladuša, Bosanska Kostajnica, Bosanska Gradiška i Gradina.

Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close