Stanje na cestama

Magla i niska naoblaka smanjuju vidljivost na dionicama magistralnih cesta

Apelira se na vozače da prilagode vožnju trenutnim uvjetima i stanju na cestama, te da na put ne kreću bez zimske opreme
AutoMoto / Stanje na cestama | 06. 01. 2018. u 09:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Magla i niska naoblaka smanjuju vidljivost na dionicama magistralnih cesta M-15 Glamoč-Priluka, M-15 Kolo-Tomislavgrad-Šujica-Kupers, M-16.2 Prozor-Jablanica i M-17 Konjic-Drežnica, kao i uz rijeku Lašvu.

Na magistralnoj cesti M-15 Livno-Šuica upozorava se na izlaske divljih konja na kolnik.

Na svim vlažnim lokalitetima, posebno u višim predjelima, na mostovima i prilazima tunelima, može se očekivati mjestimična poledica. Apelira se na vozače da prilagode vožnju trenutnim uvjetima i stanju na cestama, te da na put ne kreću bez zimske opreme.

Zbog aktiviranih klizišta izmijenjen je režim prometa na magistralnoj cesti M-16 Banja Luka-Crna Rijeka, kao i na regionalnim cestama R-441 Karanovac-Turbe i R-454a Bratunac-Drinjača.

Jednom trakom prometuje se na magistralnoj cesti M-14.2 Resanovci-Drvar, a razlog je urušavanje potpornog zida.

Zbog radova na sječi stabala u zaštitnom pojasu regionalne ceste R-469 Banovići-Ribnica, od 8.00 do 14.00 sati mogu se očekivati kraće obustave prometa (do 15 minuta).

Na graničnim prijelazima zadržavanja su do 30 minuta. S obzirom na dane vikenda i predstojeći praznik, gužve se očekuje na graničnim prijelazima, kao i na cestama u BiH, priopćeno je iz Informativnog centra BIHAMK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close