Sklisko

Idete na put? Provjerite stanje na cestama!

Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te da održavaju sigurnosni razmak između vozila.
AutoMoto / Stanje na cestama | 27. 11. 2021. u 08:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prometuje se po mokrim i skliskim kolnicima. Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozoravamo na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik.

Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa vozače molimo za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa. Zbog radova na dionicama A-1 Kakanj - Visoko (most u naselju Dobrinje) i Podlugovi - Sarajevo sjever promet se odvija usporeno.

Zbog radova u tunelu Skela na dionici M-5 Jajce - Donji Vakuf, promet se odvija usporeno jednim prometnim trakom, dok se u vremenu od 22:00 sata do 06:00 sati promet kroz tunel potpuno obustavlja. Za vrijeme obustave, promet se preusmjerava na obilaznicu oko tunela (krug firme Metaling).

Na dionici M-14.1 Vrbaška - Drakšenić (cesta koja vodi prema graničnom prelazu Gradina) obustavlja se promet za sve kategorije vozila (osim vozila kojima se vrši dostava na području općine, lokalnog stanovništva i vozila hitnih službi), alternativni pravac je preko Banja Luke i Prijedora.

Upozoravamo vozače na učestale odrone kamenja i zemlje na kolnik na dionici M-17.5 Blidinje - Jablanica.

Zbog radova u tunelu Čaklovići na dionici M-4 Tuzla - Kalesija (Simin Han - Caparde), promet se obustavlja od 22:00 do 06:00 sati. Za vrijeme obustave, osobna vozila iz pravca Kalesije prometuju obilaznicom oko tunela, dok se sva vozila iz smjera Tuzle preusmjeravaju preko Dubrava.

Zbog radova na miniranju terena na dionici R-415 Šipovo - Kupres, promet će biti obustavljen danas do 14:30 sati.

Na dionici M-18 Brod na Drini - Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Zbog izvođenja radova u Mostaru, za sav promet zatvoren je dio ulice Kralja Tomislava (Avenija) od raskrižja ulica Dubrovačka i Splitska do raskrižja sa ulicom Kralja Petra Krešimira IV.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:
- M-5 Gromiljak - Blažuj (Bilalovac),
- M-6 Grude - Ljubuški,
- M-6.1 Mostar - Nevesinje (dionica Bakračuša - Nevesinje)
- M-16 Livno - Šujica (Borova Glava),
- M-17 Konjic - Jablanica (tunel Crnaja), Buna - Tasovčići, Ozimica - Topčić Polje (Donja Golubinja),
- M-17.4 Čitluk – Mostar.

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Kopirati
Drag cursor here to close