VIDEO

Zavirite u nevjerojatnu kolekciju

Među četvorotočkašima, od kojih mnogi nisu voženi preko 30 godina, ima i vrlo vrijednih klasičnih modela.
AutoMoto / Flash | 13. 04. 2020. u 12:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nevjerojatnu kolekciju od preko 300 automobila koja se nalazi u SAD-u svi zainteresirani mogu pogledati zahvaljujući Youtube kanalu “Ammo nyc”, a kako se navodi, pripadaju kolekcionaru koji je počeo da ih prikuplja prije više od 40 godina.

Nezavisne novine navode kako među četvorotočkašima, od kojih mnogi nisu voženi preko 30 godina, ima i vrlo vrijednih klasičnih modela.

Tu se tako može pronaći i Bizzarrini P538, za koji se procjenjuje da vrijedi skoro milijun dolara. Kolekcija obuhvaća i neke klasične modele iz američke auto-industrije, kao što su Oldsmobile Hurst, Plymouth Superbird, ali i luksuzne automobile marke Rolls-Royce.

Video: 300 CAR BARN FIND: PRIVATE TOUR Ferrari, Lamborghini, Mercedes, Corvette, Mustang, Porsche

Ljubitelj automobila koji je desetljećima prikupljao ova vozila gajio je veliku naklonost prema sportskim modelima iz SAD, među kojima su Ford GT, Dodge Charger, Chevrolet Camaro i Chevrolet Corvette.

Tu su još i Ford Pinto, Shelby GT500 Convertible, ali i BMW Z3 - svi s vrlo malim kilometražama.

Ferrari 308 je samo jedan od mnogih supersportskih klasika iz ovog skladišta, a društvo mu prave primjerci i Porschea 911, kao i SUV Lamborghini LM 002. Ovo je samo djelić ogromne kolekcije koja je smještena u tri objekta, objavile su Nezavisne novine.

Kopirati
Drag cursor here to close