Plug-in Hybrid

Wow, da is‘ das Ding! Jürgen Klopp preuzeo novu Astru

Klopp se vozi u novo doba s novom Astrom Plug-in Hybrid. „Moj prvi korak prema električnoj mobilnosti. Sada se vozim na električni pogon – uzbudljivo!“ uzviknuo je dvostruki dobitnik FIFA-ine nagrade za „najboljeg nogometnog trenera“.
AutoMoto / Flash | 06. 09. 2022. u 11:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

„Wow, da is‘ das Ding!“ Kao i uvijek, menadžer Klopp savršeno sažima cijelo iskustvo: „Opa! To je to!“ Dugogodišnji ambasador branda Opel veliki je zagovornik najnovije generacije ovog automobila kompaktne klase od njezine svjetske premijere prošle jeseni. Sada – kao što je vidljivo iz videozapisa – oduševljeni Jürgen Klopp preuzeo je svoju novu Opel Astru Plug-in Hybrid u svom „uredu“ u Liverpoolu u Engleskoj.

Klopp se vozi u novo doba s novom Astrom Plug-in Hybrid. „Moj prvi korak prema električnoj mobilnosti. Sada se vozim na električni pogon – uzbudljivo!“ uzviknuo je dvostruki dobitnik FIFA-ine nagrade za „najboljeg nogometnog trenera“. Zahvaljujući snazi sustava od 133 kW/180 KS i najvećem okretnom momentu od 360 Nm, njegov novi automobil nudi savršeni omjer performansi i odgovorne vožnje (kombinovana potrošnja goriva /emisije prema WLTP-u : 1,1 l/100 km, emisije CO2 26 – 24 g/km). Astra postiže ubrzanje od nula do 100 km/h za 7,6 sekundi i može prijeći do 60 km samo na električni pogon, lokalno bez emisija (WLTP1). Klopp je zaključio sljedeće o svojoj novoj Astri: „Izgleda odlično i nudi savršen osjećaj vožnje. Baš kako bi automobil i trebao!“

Osim vodećim tehnološkim značajkama nove Astre, Klopp je bio jednako zapanjen njenim dizajnom. Čak je i sam sudjelovao u osmišljavanju izgleda automobila tijekom posjeta Centru za dizajn u Rüsselsheimu dok je nova Astra još bila u razvoju. Nova izvedba s petora vrata u metalik crnoj boji „Diamond“ također ima vrhunsku opremu (uključujući upravljač na desnoj strani).

Najistaknutija značajka – u pravom smislu te riječi – Kloppove Astre Ultimate Plug-in Hybrid je najnovija verzija prilagodljivih svjetala Intelli-Lux LED® Pixel. Prilagodljivi sustav osvjetljenja bez zasljepljivanja drugih vozača koji dijeli s vodećim SUV modelom Grandland sastoji se od 168 LED elemenata kojima se odvojeno upravlja. Tu su i sustav pomoći vozaču Intelli-Drive, Intelli-HUD head-up display i potpuno digitalni Pure Panel. „Sve što je potrebno u nenadmašnoj izvedbi. Bravo Opel“, rekao je 55-godišnjak.

Kloppova nova Astra ima ergonomska sportska sjedala AGR obučena u crnu kožu Nappa (s funkcijama grijanja, masaže i ventilacije). Sustav za informiranje i zabavu uključuje navigaciju i hi-fi zvučni sustav te je kompatibilan s aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto. Zahvaljujući sustavu Intelli-Air, zrak u novoj Astri ostaje čist i svjež radi boljeg iskustva vožnje za vozača i putnike.

Jürgen Klopp se pridružio Opelu 2012. kao ambasador branda. Pojavio se u više od 20 televizijskih reklama ovog proizvođača automobila iz Njemačke. Također je sudjelovao na brojnim događanjima za trgovce i u nekoliko je navrata razgovarao sa zaposlenicima u sjedištu branda u Rüsselsheimu.

Kopirati
Drag cursor here to close