Srčani istraživač

U Sarajevu predstavljen novi Volvo V90 Cross Country

AutoMoto / Flash | 12. 04. 2017. u 15:41 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Hotelu Hills u Sarajevu danas je održana promocija novog Volva V90 Cross Country s kojim Volvo završava svoju liniju vozila sa oznakom 90. Prošlo je već 20 godina od prvog modela ove linije. 

Cross Country modeli upotpunjavaju sve bitniju ulogu u paleti vozila koje nudi Volvo upravo zato jer kupci luksuznih automobila sve više traže modele poput Cross Country zbog načina života koji ih odvede i na neke ceste koje nisu za svaki automobil.

"Bez klišeiziranih slika ruralnog terena ili off-road sposobnosti, Volvo V90 Cross Country predstavljen je kao automobil savršen za bijeg od svakodnevice. Kao savršen partner koji Vam pomaže da se odmaknete od užurbanog života kako bi postigli taj toliko željeni balans između karijere i privatnog života", kaže Thomas Andersson.



S nekim od najtežih uvjeta na svijetu i preko 77% zemlje pokriveno u šumama i jezerima, Švedska je prirodno mjesto za razvijati i testirati izdržljivost Cross Countrya. Upravo ovo je veliki dio Volvova nasljeđa i pokazuje se u svim Cross Country modelima.

„ Naši automobili su poznati po sigurnosti snazi i izdržljivosto. S pogonom na sva četiri kotača, povišenim ovjesom koji je optimiziran da pruža udobnost i kontrolu u svim vremenskim i cestovnim uvjetima , novi V90 CC uzima V90 i dodaje mu srce istraživača.“ Rekao je Dr. Peter Mertens, izvršni direktor centra za istraživanje i razvoj.



Uz najnovije Volvove tehnologije, V90 CC prošao je rigorozna testiranja kako bi osigurao da automobil može preživjeti i najekstremnije uvjete u kojima će se na kraju vjerojatno i naći.

Od tajnih centara za testiranje u hladnim dijelovima na sjeveru Švedske gdje temperature idu i do -40 vrlo često, skroz do paklenih pustinja Arizone gdje Volvo provodi svoja testiranja na visokim temperaturama.

S dizajnom koji se ističe od drugih V90 CC donosi luksuzan interijer, neuobičajen za taj segment, kombinirajući sve prednosti povezivosti i zabavnih funkcija koje su bile predstavljene s novim S90 i V90 modelima, uključujući i visoko kvalitetni audio sustav Bowers&Wilkins.

Kopirati
Drag cursor here to close