GoCrypto

U Hrvatskoj se automobili mogu kupiti kriptovalutama

Hrvatska tvrtka "Karić automobili" omogućila je plaćanje kupovine automobila kriptovalutama kao što su Bitcoin Cash (BCH), Ether (ETH), Bitcoin (BTC) i GoCrypto Token (GoC).
AutoMoto / Flash | 05. 12. 2019. u 09:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska tvrtka "Karić automobili" omogućila je plaćanje kupovine automobila kriptovalutama kao što su Bitcoin Cash (BCH), Ether (ETH), Bitcoin (BTC) i GoCrypto Token (GoC), izvještava portal bug.hr.

Karić automobili ovlašteni su prodavatelj i serviser automobila marke Fiat, Alfa Romeo i Ford – pa je tako kriptovalutom kod njih moguće, vrlo jednostavno, kupiti automobil koristeći sustav kripto plaćanja GoCrypto.

Kupci za plaćanje kriptovalutama trebaju tek skenirati QR kod s ekrana blagajne iz svog (podržanog) kriptonovčanika. Kupac pritom ima fleksibilnost izbora u kojoj od navedenih kriptovaluta želi platiti – trgovac će uvijek na svoj poslovni račun dobiti iznos u kunama, umanjen za transakcijsku naknadu.

Transakcijske naknade za trgovce prilikom primanja kriptovaluta ovim sustavom su niže nego u slučaju plaćanja debitnim ili kreditnim karticama, a one su i jedini trošak trgovca. Implementacija rješenja GoCrypto besplatna je, a ne naplaćuje se niti mjesečna naknada za njezino korištenje.

Kopirati
Drag cursor here to close